VPN-forum - Avtale for registrering

Selv om vi prøver å redigere eller fjerne alle meldinger som inneholder upassende, seksuelt orienterte, fornærmende, ærekrenkende eller truende materiale som kan gå ut over ens privatliv, eller som på annen måte kan bryte hvilken som helst gjeldene lov, er det umulig for oss å lese gjennom hver eneste melding som blir postet på dette forumet. På grunn av dette godtar du at alle innlegg som er postet på dette diskusjonsforumet uttrykker synet og meningene til forfatteren av innlegget og ikke nødvendigvis synet til dette diskusjonsforumet. Derfor tar vi ikke noe ansvar og kan ikke bli holdt ansvarlig for noe som helst innlegg som er postet. Vi garanterer ikke for nøyaktigheten og helheten av hvert innlegg.

Ved å registrere deg på dette diskusjonsforumet godtar du at du ikke vil poste materiale som du vet er falskt, unøyaktig, fornærmende, ærekrenkende, mobbende, seksuelt orientert, truende eller som invaderer en persons privatliv, eller noe annet materiale som bryter noen som helst gjeldene lov.

Følger du ikke disse reglene kan kontoen din bli fjerna, suspendert, eller du kan bli nektet tilgang til dette diskusjonsforumet permanent. IP-adressen din blir logga for hvert innlegg du poster i dette diskusjonsforumet og kan hentes av forumstyret om nødvendig. Du godtar at vi har mulighet til å fjerne, redigere eller stenge hvilken som helst konto, når som helst, om det skulle vise seg å være nødvendig. Du godtar også at all informasjon du oppgir til dette diskusjonsforumet blir lagra i en database, og at informasjons kapsler blir lagra på din datamaskin for å lagre din innloggingsinformasjon.

Informasjon du oppgir på dette diskusjonsforumet vil ikke bli gitt videre til en tredjepart uten ditt fulle samtykke, men styret kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle hacker-angrep der dine data blir blottlagt.

Ved å fortsette registrerings prosessen godtar du reglene som er nevnt ovenfor, og alle andre regler som administratoren oppgir.