VPN-forum
Kamptråd Lørenskog - Vålerenga 11.01.24. kl. 1830 - Utskriftsvennlig utgave

+- VPN-forum (https://www.vpn.no/forum)
+-- Forum: Vålerenga sport og fritid (https://www.vpn.no/forum/forum-1.html)
+--- Forum: Vålerenga hockey (https://www.vpn.no/forum/forum-3.html)
+--- Tråd: Kamptråd Lørenskog - Vålerenga 11.01.24. kl. 1830 (/thread-108.html)Kamptråd Lørenskog - Vålerenga 11.01.24. kl. 1830 - sorum2 - 01-10-2024

Her er det bare tre poeng som gjelder. Og det bør gå veldig greit. Sist vi var på Lørenskog i oktober fikk vi se et meget godt VIF-lag vinne enkelt 10-0. Aller morsomst var det at 17-åringen Jørgen Myhre skåret sitt første mål på A-laget. Slik feiret han  Jørgen (17) feiret i «baris»: - Må bjuda på! (nitten.no) 

Alle 10 målene her  Sammendrag: Lørenskog - Vålerenga 0-10 (tv2.no)

Det var hele 1471 tilskuere på kampen i høst. Klart sesongbeste for Lørenskog som ellers har et snitt på 720. De melder at det er solgt 550 billetter nå. Sikkert å banne i kjerka, men jeg håper at Lørenskog blir et lag å regne med igjen i norsk ishockey og at vi kommer tilbake til at det er stinn brakke når VIF gjester Lørenskog, og vice versa at det kommer mye folk i Jordal Amfi når vi spiller mot "Skauen".

Når det gjelder laget har vi nå kun Mark Auk ute med skade. Det sies så mye vedr Auk. Noen skriver at han blir klar i februar. 15. februar er siste dag for overganger. Hvis vi vet at Auk ikke kommer til å spille mer kan vi hente en utlending til. Hvis vi har råd til det. Ny mann inn er jo Markus Søberg. Jeg regner med at han spiller denne kampen. Og at han starter i 4. rekka med Brekke og Finstad. Det kan bety at Didrik må på tribunen hvis Torrissen blir foretrukket som 13. forward.

Tabellen  EHL 2023/2024 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)

Som vi ser er vi ni poeng bak Storhamar. Vi har en kamp mindre spilt. Vi kommer ikke ajour før i 3. siste serierunde når vi spiller borte mot Stjernen lørdag 2. mars, mens Storhamar har spillefri. Og vi har en hjemmekamp, neste lørdag 20. januar, og en bortekamp lørdag 24. februar mot SIL. Tar vi seks poeng fra disse to kampene kan vi i teorien bli seriemester. Men jeg tror ikke at Storhamar begynner å tape flere kamper. De har 14 seire på rad. Ei heller tror jeg vi vinner alle de siste 16 kampene. 

Mer naturlig vil det være å sikte oss inn på 2. plassen som blir viktig for sluttspillet. Da kan vi fort ende opp med Lillehammer i kvartfinalen og Oilers i semifinalen. Da er det viktig å ha hjemmebanefordelen. For vi vinner sjelden i DNB Arena, mens vi sjelden taper i Jordal Amfi.


RE: Kamptråd Lørenskog - Vålerenga 11.01.24. kl. 1830 - sorum2 - 01-11-2024

Laget er klart. Markus Søberg er ikke med. Små justeringer i backpar og rekker, Koch og Solberg sammen. Olsen tilbake i førsterekka.


RE: Kamptråd Lørenskog - Vålerenga 11.01.24. kl. 1830 - Flemmern - 01-11-2024

Mer om kampen her: https://www.vif-hockey.no/gamecenter/qd0-7maJVwgA6/articles/pre

Liker jo dette veldig godt:
"Forøvrig er troppen inntakt foruten Herman Mowe og Mark Auk. Sistnevnte har trent på is med resten av laget i gul drakt i snart 14 dager, men en retur-dato er foreløpig ikke satt for publikumsyndlingen.

-Status for Mark er at han er helt i rute, og kanskje til og med litt foran skjema, men det gjelder å skynde seg langsomt. Han er med og trener hver dag og kjenner at skulderen er bedre nå enn den var før operasjonen, men det er det medisinske apparatet vårt som får bestemme når han er klar for spill igjen, sier Trygg."


RE: Kamptråd Lørenskog - Vålerenga 11.01.24. kl. 1830 - Flemmern - 01-11-2024

Rokseth og Taimi har aldri spilt en så dårlig omgang. Skremmende dårlig levert av begge to. Kaktuser utlevert der altså.
Nielsen har sine jevne hjerneblødninger og var skyld i det andre målet, men det er ikke så uvanlig da han er veldig variabel defensivt.
Første rekka er ganske usynlig, hvor Olsen er den klart svakeste der.
Andre rekka blir svekka av Røya sine håpløse vurderinger, og det er synd. De 2 andre har vært gode der.
Tredje rekka er ofte den rekka som blir trøkka bakover. Bare legg merke til når vi er under press i egen sone, er det ofte Karterud som ikke klarer å ta ut hverken rom eller mann og blir da seilende rundt i ingenmannsland. Dette bør trenerteamet ta tak i da det skjer i hver eneste kamp med denne rekka.
Fjerde rekka er det alltid innsats over, så de er eneste rekke som får godkjent etter 20 minutter.

Er ikke så veldig bekymra i denne kampen, men gutta må gå inn og ta motstander seriøst, ikke seile rundt uten mål og mening.


RE: Kamptråd Lørenskog - Vålerenga 11.01.24. kl. 1830 - sorum2 - 01-12-2024

-Den satt langt inne! - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)