Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamptråd VIF - Oilers torsdag 07.03.24. kl. 1900
#1
Sølvfinale, 10 år etter seriefinalen mot nettopp Oilers.

Forutsetningene før torsdagens kamp.

VIF har 96 poeng på 2. plass. Oilers har 94 poeng på 3. plass.  EHL 2023/2024 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)

Det betyr at om Oilers tar alle tre poengene tar de over 2. plassen med et poengs margin.

Alle andre resultat betyr at VIF beholder 2. plassen. Vinner VIF kampen, tar to eller tre poeng, kan VIF tape for Comet i siste runde lørdag og allikevel beholde 2. plassen. For VIF vil være foran Oilers på innbyrdes Før torsdagens kamp har lagene to seire hver, 6-6 i poeng.

-DETTE BLIR JEVNT OG TØFT!

-Dette blir jevnt og tøft! - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

La oss gjøre det igjen! - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

Det er mye som står på spill i denne kampen. 2. plassen vil gi betydelig enklere motstander i kvartfinalen, og hjemmebanefordel både i kvartfinale og semifinale.

Storhamar er serievinner for lengst og skal velge mellom Lillehammer og Lørenskog som motstander i kvartfinalen. Petter Thoresen vil ikke røpe hvem de velger. Noen tror de velger Lillehammer pga muligheten for mer publikum. Jeg tror de velger letteste vei og da blir det Lørenskog. 

Tar vi 2. plassen blir det derfor Lillehammer. Det er en bra motstander for oss i så fall. Vi har vunnet alle fem kamper mot Lillehammer denne sesongen. Men tre ganger med bare et mål (den ene gangen etter straffer). 

Ender vi på 3. plass får vi et valg. Vi kan velge mellom Frisk og Stjernen. Vi velger garantert ikke Frisk som har vært veldig gode etter nyttår. Vi velger Stjernen. Et meget godt lag. Vi har tapt tre av fem kamper mot dem denne sesongen.

Svar


Meldinger i denne tråden
Kamptråd VIF - Oilers torsdag 07.03.24. kl. 1900 - av sorum2 - 03-05-2024, 06:42 PM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)