Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3. semifinale Oilers-VIF torsdag 04.04.24. kl. 1900
#11
(04-03-2024, 11:53 PM)HaraldsPokal Skreiv:
(04-03-2024, 10:22 PM)sorum2 Skreiv: Vi som har sesongkort fikk en mail vedr rabatt på enkeltbilletter:

Vil også informere om at vår laveste billettpris er 200,- på supporterfeltet, bak mål koster det 270,- og i sving 300,-
Vi har felter som ligger lavere enn f.eks Oilers og Frisk Asker, men vi vet at vår langside ligger høyere. Det er fordi dette er billettene med høyest etterspørsel hos oss.
Men siden vi vet at mange av dere har billetter på nettopp disse feltene øker vi derfor rabattprosent for alle sesongkortholdere fra 10 – 20%. Det gjelder for hele sluttspillet.
------------------------

Jeg har klagd på billettprisene. Også i et innlegg på Twitter hvor flere på kontoret twitret om "alle til Jordal" eller lignende. Jeg skrev: Men hva med prisene ......? Neste kamp på Jordal fikk jeg en kommentar på at de hadde de fått med seg at jeg klagde...

Når får de ikke gjort noe med prisene inn mot lørdagen. Men blir det en kamp 6 i Jordal neste onsdag kan de gjøre som i den siste kampen mot Stjernen. Da kostet alle billettene 200 kr.

PS! Salget inn mot lørdag ser merkbart bedre ut enn det gjorde tre dager før kampen i går. Vinner vi i Stavanger torsdag tror jeg på opp mot 5000 lørdag.


Ja, det er mange som har klagd på prisene i sosiale medier og tagga både Kyrre og Glenn. De er også kontaktet direkte. Så de har åpenbart fått med seg den massive misnøyen. 

Bør bli mange på lørdag uansett, ja. Lov å håpe på en ny ordning med breddefeltene 206 & 207 bak mål, samt 211 til neste sesong? På Hamar feks blir så og si samtlige sponsorbilletter benyttet, mens på Jordal er gjerne 211 halvfullt. Jeg forstår at disse sponsorene sikkert har billetter inkludert i avtalen og at plassen sånn sett allerede er betalt, men kunne man ikke heller hatt en ordning hvor de måtte løse inn denne billetten innen 1-2 dager før kampstart? 

På den måten kunne klubben tjent mer penger, og det ville sett mye bedre ut med et fullt Jordal som faktisk er fullt (ikke bare på papiret). 

En bedre ordning for resale av billetter, og et bedre billettsystem. Ticketco er utrolig lite brukervennlig til å være i 2024 - du har intet mindre enn 24 (!) alternativer i menyen til høyre når du skal kjøpe billetter. Selv landslagets elendige system (se her) er jo lettere å forstå og mye mer oversiktlig, her kan du faktisk navigere deg bortover fra felt til felt. Noe som ikke er mulig i Ticketco. Dessuten er det helt 18 pil og bue at de ikke har mulighet til å legge inn Obos-prisen som et eget alternativ, når de har lagt inn 100 andre alternativer. Selv SIL kan det i appen sin. 

En annen ting er en bedre ordning i kioskene; mulighet for kjappere betjening av kunder på et vis, og mer utvalg av mat. Bedre og mer variert utvalg i supportersjappa - stort sett gått i det samme siden de åpna den.

Ble veldig off-topic...

Hvis Vålerenga virkelig skal være "klubben for alle" og "arbeiderklubben i fra Oslo Øst" må billettprisene ned. Om ikke blir det for ofte glissent på tribunene og de som kommer er ikke representative for bredden av oss supportere. En konsekvens at for mange av de som kommer sitter på ræva, klapper lite, synger nesten aldri. Da blir det jevnt over mindre engasjement og stemning.
Svar


Meldinger i denne tråden
RE: 3. semifinale Oilers-VIF torsdag 04.04.24. kl. 1900 - av Øystein - 04-04-2024, 07:58 PM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)