Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamptråd Lillehamer - VIF torsdag 04.01.24. kl. 1830
#1
Tøff bortekamp som må vinnes for å henge med i kampen om seriemesterskapet. I det minste må 2. plass være målet hvis vi ikke klarer å ta innpå Storhamar. Vi har bare tatt to poeng i de tre siste kampene. Vi må komme på vinnersporet igjen før den veldig viktige kampen hjemme mot Oilers lørdag.

Tabellen  EHL 2023/2024 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com) Vi er ni poeng bak Storhamar, men har en kamp mindre spilt. Vi kommer ikke ajour i antall kamper før tredje siste runde 2. mars hvor kampen Lillehammer-Storhamar ble spilt allerede i oktober som Hockey Classic. Så er det også en viktig kamp i kveld når Oilers på 3. plass tar i mot nettopp serieleder Storhamar. Kan vi håpe på poengdeling der?

Når det gjelder laget så er ikke Tommi Taimi med i kveld. Han kjente på sykdomstegn etter morgentrening. Inn på laget en debutant. Michael Støen som 7. back. Også Semmerud og Mowe er med. De to får nok spille en hel del.

Så skriver klubben i dag: I tillegg er Mark Auk ute til tidligst februar..... 
Det er slik at det er en overgangsfrist satt til 15. februar. Før den tid må klubben bestemme seg for om de skal hente en ny utlending. Gjør de det og Auk blir friskmeldt rundt den dato eller noe senere har vi en utlending for mye. Da må en av sju settes på tribunen. Det er jo også et økonomisk spørsmål. Utlendingene på laget er sikkert lønnsledende. Å ha en sittende på tribunen er ikke gunstig.

PS! Stian Solberg og Gabriel Koch er nå på vei hjem fra U-20 VM. Dessverre tapte Norge for Tyskland i sudden og rykket ned til 1. divisjon. For Stian som kan være med også neste år er det nok ekstra ergelig. VM neste år i Ottawa i Canada. Det har vært massiv interesse rundt Stian som med 25:49 i istid i snitt over 5 kamper er den av alle i hele VM som har spilt mest. Han kan bli draftet til NHL veldig tidlig. Kanskje i første eller andre runde (topp 32 evt topp 64). Jeg tror begge nå kan være aktuelle for A-landslaget. Kanskje allerede til en turnering i Frankrike i februar. Gabriel spilte 23:07 som også er veldig mye. -- I tillegg er Mark Auk ute til tidligst februa
Svar


Meldinger i denne tråden
Kamptråd Lillehamer - VIF torsdag 04.01.24. kl. 1830 - av sorum2 - 01-04-2024, 06:49 PM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)