Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4. kvartfinale Stjernen - VIF torsdag 21.03.24. kl. 1900
#1
Med en ny seier avgjør vi kvartfinalen med 4-0 i kamper. Vi fikk det veldig enkelt mot et svakt Stjernen-lag i Jordal Amfi tirsdag. Men det er bare fire dager siden vi til tider fikk kjørt oss i Stjernehallen. Men da klarte vi å forvalte en 0-2 ledelse og svare kjapt hver gang Stjernen skåret. Vi vant altså 4-5, men Stjernen vant skudda 42-30. Jeg tror at Stjernen vil komme ut hardt. Så spørs det bare hvor lenge kreftene holder. De bruker gjerne bare tre rekker. I Jordal sist måtte Filip Gunnarsson, deres beste back, gi seg med en vond skulder. Også Piccinich forsvant ut av kampen.

For oss ser det veldig bra ut. Tobias Breivold har 93,3 i redningsprosent. Christopher Bengtsson leder poengligaen i sluttspillet så langt. Med Mathis Olimb på 2. plass.  ISHOCKEY LIVE

Vi hadde heldigvis tilnærmet fullt lag tirsdag. Gabriel Koch og Trevor Mingoia var ikke med. Men de er med på treningene. Når de kan være tilbake vet jeg ikke. Men nettstedet Nitten.no skrev i går at Mingoia muligvis kan være tilbake torsdag  Før dropp: VIF-usikkerhet, friskmeldt Sparta-back, bedring hos Frisk Asker (nitten.no) Pontus Finstad og Herman Mowe er muligens tilbake før evt finaler for vår del.

PS! I de andre kvartfinalene leder Storhamar og Oilers begge 3-0. Frisk leder 2-1 mot Sparta. Jeg tror at de fire semifinalelagene blir Storhamar, Oilers, VIF og Frisk. Storhamar kan ikke velge Oilers som er rangert som nr. 2. De må velge mellom VIF og Frisk. Jeg tror de veldig gjerne vil møte VIF i finalen. Så da velger de Frisk. Vi må opp mot Oilers. Første kamp i så fall borte søndag 31. mars (1. påskedag). Vi får da hjemmekamper tirsdag 2. april og lørdag 6. april. Evt også onsdag 10. april.
Svar


Meldinger i denne tråden
4. kvartfinale Stjernen - VIF torsdag 21.03.24. kl. 1900 - av sorum2 - 03-20-2024, 04:32 PM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)