Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4. kvartfinale Stjernen - VIF torsdag 21.03.24. kl. 1900
#13
(03-22-2024, 08:38 AM)Kristoffer Skreiv:
(03-22-2024, 01:11 AM)Flemmern Skreiv:
(03-21-2024, 10:53 PM)Goliat Skreiv:
(03-21-2024, 10:41 PM)Flemmern Skreiv:
(03-21-2024, 10:31 PM)HaraldsPokal Skreiv: Her fikk vi dårlig uttelling og resultatet lyver. Styrte store deler av kampen og var kollektivt solide offensivt, men pucken gikk ikke vår vei i dag. Breivold burde nok reddet et par av måla, men det hadde nok ikke forandret utfallet så mye. Kombinert med at Stjernen var dødelig effektive, så ble det som det ble.

Ja de hadde vel 2 skudd på mål i tredje periode, og begge gikk inn?
Ja, Breivold får ta den siste der på sin kappe, kan ikke sitte å se på på den måten der…

Ærlig talt, skylde på Breivold? Partanen klarer faen ikke ta imot en puck, langt mindre holde på den eller slå en pasning. Breivold har vært meget god i denne kvartfinalen, men det er tydelig at noen vil han alt vondt.,

Tuben gjorde en dårlig kamp, det må du også klare å innrømme.
Var i tillegg minst 2 ganger Tuben var heldig å ikke slippe inn idag, og da hadde det sett enda verre ut.
Du glemte vel å nevne at jeg også kommenterte Partanen og Dosti sin innsats hittil i sluttspillet, og spesielt idag. Men fokuset ditt er vel å forsvare tuben uansett?
Ja han har vært god i de 3 andre kampene, men har vært langt under pari de siste 10-15 kampene av sesongen, men det har du også sikkert glemt?
Jeg tror utfordringa med Tuben er at han ikke har noen reell konkurranse og at det svekker oss og han.

Har nevnt det tidligere, bare se på de kampene vi tapte mot slutten av sesongen, hvordan spillerne på banen reagerer når Tuben slipper inn pissemål. Det vitner om alt annet enn god stemning. Resignasjon kalles det.

Idag var det mange spillere som var dårlige, men det var veldig bra til Tuben slapp inn første goal, som må kalles en tabbe. Helt åpen sikt, 15 meter, slagskudd. Det skal en keeper ta selvom det er hardt og velplassert. Etter 1-1 datt laget sammen, og det er det samme mønsteret man har sett på slutten av sesongen når Tuben har driti seg ut.

Du må gjerne mene jeg er en dust som slakter innsatsen til en eller andre spillere etter tap, det lever jeg fint med.

Tuben har hatt store steg denne sesongen og jeg mener det var helt riktig å satse på han som 1. keeper. Og han har levert på et høyt nivå denne sesongen, men vært i likhet med laget svakere etter jul, bl.a. med utfordringer på langskudd. Må ikke glemme at han fremdeles er ung så prestasjonen vil svinge naturlig nok. Skulle nok hatt en sterkere andre keeper som kunne gitt Tuben mer avlastning. Men det får bli en annen diskusjon. Bra redningsprosent så langt i sluttspillet, men i går tapte Tuben målvaktsduellen, det skjer. Har fremdeles troen på Tuben.

Nå må han og laget bare restarte og komme ut enda sterkere på banen og sette skapet på plass lørdag. Disiplin og 100 % innsats hvert bytt er det som skal til. Håper på mye folk og støtte på tribunen.

Enig i alt du skriver her, Tuben er rett mann. Jeg er usikker på om teamet er godt nok. Får Tuben den oppfølginga han trenger?
Vi er så avhengig av at en keeper tar det han skal ta. Det blir fort avgjørende i et sluttspill.

Jeg er ikke imot Tuben om enkelte tror det, men det er på sin plass å nevne når man "underpresterer" i flere kamper. Så får vi håpe at ledelsen tar tak i dette.
Virker for meg som om Andersson fomler en del i blinde. Det er alltid det samme svadaet man snakker om når det går dårlig. Det er ingen "plan" på hvordan man skal løse det man sliter med. Det kan jo være at han holder en helt annen profil på trening og i garderroben, men da tror jeg det er klokt å være mer nyansert når han skal forklare seg, uten å røpe for mye.

Kan være jeg virker litt krass når det går dårlig, men jeg passer på å skryte av spillere også. Det er en hårfin balansegang, som jeg garantert ikke alltid treffer 100% på.
Engasjement driver disse innlegga, og å skrive i affekt er ikke alltid heldig, men det er alltid godt ment Smile
Svar


Meldinger i denne tråden
RE: 4. kvartfinale Stjernen - VIF torsdag 21.03.24. kl. 1900 - av Flemmern - 03-22-2024, 02:16 PM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)