Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4. semifinale VIF - Oilers lørdag 06.04.24. kl. 1830
#1
Stillingen i kamper er VIF-Oilers 1-2.

Dette er en "måste-kamp" som svenskene ville ha sagt. Taper vi denne kampen er jeg temmelig sikker på at det også var siste hjemmekamp for sesongen. For vi skal til Stavanger mandag og der borte har vi vært sjanseløse i de to kampene som er spilt hittil. Men vinner vi kampen er bonusen stor. Da blir det minst to kamper til i denne serien og vi har fortsatt en mulighet til å nå finale. Like viktig er det at vi får en kamp 6 hjemme i Jordal Amfi onsdag 10. april. Da forventer jeg at klubben senker prisene slik de gjorde i siste kamp mot Stjernen hvor alle billetter kostet 200 kr.

Dessverre tror jeg at Mika Partanen er ferdig for sesongen. Han fikk en vridning i kneet? Det så absolutt ikke bra ut. I kamptråden for kamp 3 blir det stilt spørsmål om dette ble siste kampen for Mika i VIF. Det kan godt være slik. Han er på utgående kontrakt. Men det virker som han selv tenker å fortsette i VIF. Les denne og hva han sier om kjæresten  Ble pappa i Finland midt i sluttspillet: - Jeg savner dem, så klart (nitten.no)

Mens Oilers ikke har noen på skadelista mangler vi nå Gabriel Koch, Mika Partanen, Trevor Mingoia og Pontus Finstad. Veldig tunge forfall. Jeg mener vi nå bør hente opp et par mann fra U-20 laget. Jeg tenker på Jørgen Myhre og Mikkel Eriksen. Gjør vi det vil jeg se rekkene slik:

Olsen - Olimb - Dostie

Seb Johansen - Bengtsson - Søberg

Karterud - Eriksen - Røymark

Myhre - Brekke - Nøkleby Svendsen

Thoresen

PS! Det er solgt 3300 billetter. Dessverre var den dårlige kampen av VIF torsdag ikke den beste reklamen. Med seier der, eller i det minste en jevn og dramatisk kamp, ville jeg trodd på 5000 tilskuere lørdag. Nå tror jeg på mellom 4000 og 4500 på tribunen.

https://www.vif-hockey.no/gamecenter/qeZ...icles/post
Svar


Meldinger i denne tråden
4. semifinale VIF - Oilers lørdag 06.04.24. kl. 1830 - av sorum2 - 04-04-2024, 10:54 PM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)