Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4. semifinale VIF - Oilers lørdag 06.04.24. kl. 1830
#11
Det gjør noe med humøret når man våkner dagen etter en sånn opplevelse!

På 0-3 så det helt sluttkjørt ut. Begynte å tenke på lagbyggetråd for neste sesong, sikkert ikke den eneste. Hvor skulle vi hente minimum 4 scoringer fra og samtidig tette igjen bakover?

Etterlyste Thomas Olsen etter forrige match og deilig å se han gi svar på tiltale med en frekk scoring. Det er bare fortsette å sette pucka høyt, loffene til Holm ligger på isen 85% av tiden.

Derfra og ut var det vel omtrent bare enveiskjøring om jeg ikke husker feil oppi all gledesrusen…

I tredje periode spiller vi med den glød, entusiasme og energi vi må ha skal vi karre oss til finalen.
Da ser du at backene deres mister pucken med dårlige pass. De ser så stressa ut, omtrent motsatt av hvordan backene våre har sett ut store deler av denne semien. Synd vi ikke får hull på byllen før i perioden, men desto deiligere å få uttelling med keeperen ute.

Flott scoring med tempo i 6 mot 5 der. Taimi fra blå ned til Olimb som legger den på direkten ut til Olsen som har trukket seg opp i slottet mens passet fra Taimi gikk. To mann foran mål og Røymark pirker den inn. Åpenbart innøvd og deilig å få belønning for den. Vil naturlig bli noen forandringer i powerplay da Partanen er ferdig for sesongen og han var fast inventar i pp. Får se neste match. Ikke så ofte vi går gjennom en hel match uten et eneste powerplay til oss. 

Fryktet litt at det skulle bli litt laber stemning med mange supportere på fotballkamp, men bra trykk i 3 periode og magisk i overtiden. Moro!

U-20 laget spilte semifinale mot Storhamar i går og vant 6-4 og spiller finale mot Oilers i dag kl 16. Fikk ikke sett matchen, men registrerte at Mowe spilte og registrerte 3 skudd på mål. Da har vi i såfall mulig en backup til på backen.

Som vanlig er det alltid ting å pirke på, men det gidder jeg ikke ta i dag. Håper gutta kommer ut med samme energi neste match og nå skjønner hva som må til for at vi skal ta oss til finalen. 
Håpet lever!
Svar


Meldinger i denne tråden
RE: 4. semifinale VIF - Oilers lørdag 06.04.24. kl. 1830 - av Kristoffer - 04-07-2024, 10:38 AM

Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)