Trådvurdering:
  • 1 stemmer - 4 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamptråd Vålerenga - Frisk lørdag 18. nov kl. 1600
#1
Starter med tabellen  EHL 2023/2024 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com) 

VIF har altså 45 poeng og tabelltopp, mens Frisk har skuffet supporterne voldsomt og er helt nede på 7. plass og de har bare 18 poeng. Men så har de også vært veldig skadeplaget. En liten opptur borte mot Storhamar torsdag med 3-3 til full tid, men tap i sudden. Har forsterket med en brutal franskmann på backen, Dame-Malka er navnet. Også Bonsaksen er med igjen etter skade. Han kan også være rimelig brutal på isen. Fremme er det førsterekka med Haga, Valkvæ Olsen og Tobbe Lindström som vi må se opp for.

For VIF ser det veldig bra ut. Jeg tror det viktigste er at vi har vært tilnærmet skadefrie i den første 1/3 av sesongen og det har gjort at vi har kunnet spille med de samme rekkene hele veien. Og det er tatt grep med en gang vi har fått en utfordring. Mark Auk måtte operere en skulder og VIF henter Andrew Nielsen som er en type back som vi har savnet litt. Veldig tøff om det trengs, men også en veldig god ishockeyspiller. Og de kvittet seg med Henrik Eriksson allerede etter fire kamper. Vårt førsteønske viste seg å være Alex Dostie. Og vi fikk heldigvis napp. Også Dostie er en meget god ishockeyspiller.

Men det er ikke bare som lag vi har vært best. Flere av spillerne presenterer seg i statistikkene.

--Keeper: Tobias Breivold har en redningsprosent på 93,0% Det er best av alle keepere som har stått mer enn 5 av 15 kamper.

--Backer: Tommi Taimi har 22 poeng på 15 kamper. Klart best (nestemann av backene har 14 poeng). Det er også fjerdeplass totalt i EHL.  I den viktige pluss/minus statistikken har vi alle tre første plasser blant backer. Daniel Rokset har +25. Kalle Ekelund har +19, mens Tommi Taimi har +18.

--Forwards: Mika Partanen leder poengligaen i EHL med 24 poeng. Mathis Olimb på andreplass har 23 poeng. Thomas Olsen er toppskårer. Thomas har 13 mål. Og sjekk topp-6 i pluss/minus statistikken (lengst til høyre).  Elite Prospects - Norway Stats 2023-2024Etter kampen mot Comet torsdag ble det skrevet litt om billettsalget inn mot Frisk og billettprisene som er skrudd opp til denne kampen. Limer inn litt fra i går:

Sorum2: --PS! Det er solgt brukbart med billetter mot Frisk. Men det har ikke tatt helt. Tippet det er solgt et sted mellom 2000 og 2500 billetter. Kanskje kan et forbedret Frislk ta med seg et antall bortesupportere og kanskje får vi sving på salget utover fredagen og frem mot kampstart. Slike kamper bør ha over 4000 tilskuere.

HaraldsPokal: --Det er nå solgt over 2800, og blir av erfaring over 4000 solgte med mindre salget plutselig skulle bremse opp. Ti strake nå, og vinner vi disse to mot Frisk og Stavanger, så begynner det virkelig å ligne på noe her. Hockey er gøy!

Sorum2: --Det er bra om det er solgt 2800 billetter. Da bør vi nå 4000 som det absolutt burde bli mot Frisk. Men legger merke til at klubben har skrudd opp prisene til denne kampen. Lørdag koster en billett på langsiden nede 375 kr. Mot Lillehammer neste søndag er den tilbake til normalen som er 300 kr. I svingene (hjørnene) koster det 295 kr mot Frisk, 220 kr mot Lillehammer. Feltene bak mål hhv 250 kr mot Frisk og 200 kr mot Lillehammer. På øvre er det 350 kr på langsiden mot Frisk. Jeg håper ikke at disse billettprisene gjør at noen velger å bli hjemme.

Micro Midas: --Kanskje de burde kjøre samme konsept som fotballen. 2 for 1. Denne kampen går jo samtidig som en meeeget viktig kamp på Hamar.

(En kommentar. Kampen på Hamar er ikke samtidig med hockeykampen. Fotballkampen spilles søndag).
Svar
#2
Fredag kveld melder klubben på X at det er solgt 3200 billetter. Da blir vi kanskje 3500? I så fall vil jeg si det er skuffende en lørdag når vi nå leder serien og det er et lokalderby som samlet 5200 i september (seriestart). 19. oktober, en torsdagskveld, hadde vi 3545 mot Stjernen. Den gangen kostet billettene 100 kr.
Svar
#3
Kommentar til tidspunkt på kampen neste søndag, så står det både på hjemmesiden til VIF hockey og EHL sin, at kampen går 26.11 kl. 17. Altså samtidig som Ham-Kam-VIF. Det her er IKKE for å kverulere, men greit å få klarhet i.
Svar
#4
Du har selvfølgelig rett! Det er neste søndag at det er både hockey og fotball.

(11-18-2023, 09:41 AM)Micro Midas Skreiv: Kommentar til tidspunkt på kampen neste søndag, så står det både på hjemmesiden til VIF hockey og EHL sin, at kampen går 26.11 kl. 17. Altså samtidig som Ham-Kam-VIF. Det her er IKKE for å kverulere, men greit å få klarhet i.


Fortsetter seiersrekka i dag? - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

Troppen er klar. Byrkjeland tilbake. Torrissen ut. Ellers uforandret.


Svar
#5
(11-18-2023, 01:40 PM)sorum2 Skreiv: Du har selvfølgelig rett! Det er neste søndag at det er både hockey og fotball.Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)