Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamptråd Storhamar- Vålerenga tirsdag 5.12.23 kl. 1830
#1
Virkelig en toppkamp dette og det forventes "Mætt fjøs" da de har den årlige "Wurth-kampen". Jeg kan ikke huske at vi har stått likt om serieledelse midtveis og mot nettopp erkerivalen Storhamar. Vi har distansert Oilers med 10 poeng. Riktignok har de en kamp mindre spilt.

Tabellen  EHL 2023/2024 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)

Det spesielle her er at alle Vålerengas kamper har vært avgjort etter full tid. I fjor hadde vi en drøss med sudden og straffer. Over tid tapte vi mange poeng på dette. Nå har vi 12 strake seire på hjemmebane, men på bortebane har vi tre tap. En gang mot Storhamar og to ganger mot Oilers. Denne trenden er det på tide å gjøre noe med.

Sil.no  Supertirsdag! - sil.no

Vif-hockey.no  -På tide å vinne på Hamar - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

PS! Denne kampen skulle egentlig spilles uka før jul. Lagene ble enige om å flytte kampen til i morra. Det har sikkert med at begge lag ville mangle sine U-20 spillere som skal spille VM i jula. Kanskje også for at Storhamar skal ha denne "Wurth-kampen".

PS! Vi har manglet Daniel Bøen Rokseth de siste kampene. Han ble skadet mot Frisk Asker 18. november. Noe med overkropp etter en takling mot vantet. Rokseth har vært utrolig god. Vår beste back sammen med Taimi. Er belønnet med plass på landslaget neste uke. Har hørt at han skal være tilbake denne uka. Jeg håper han rekker kampen på Hamar i morra.

PS! Det er solgt 60 billetter på betongen, felt X. Men ikke noe problem å kjøpe billett i døra for bortesupport på baksiden av hallen. Det er 350 plasser på feltet.
Svar
#2
Hva med Koch da? Synes han til stadighet er ute med skade. Er ikke lenge av gangen, men det er vel tredje periode denne sesongen han står over kamper.
Svar
#3
Ja, det er utfordringen til Koch at han stadig vekk er skadet. I fjor i Malmö var han skadet 2-3 ganger og gikk glipp av rundt 10 kamper. Hittil i år har han mistet 8 av 22 kamper. Mener han har mye å på rent fysisk. Må bli sterkere. Men jeg vet jo ikke hva slags skader det er snakk om. Han var også syk en stund.
Svar
#4
Storhamar er fulltallig. 6000 billetter solgt. Årets høydepunkt på Hamar når de får besøk av Vålerenga!
Svar
#5
Mye sykdom i troppen. Vi mangler mange viktige i dag..

https://www.tv2.no/direkte/0nr51/sportsd...s-toppkamp
Svar
#6
Virker som det står litt forskjellige ting på vif siden nettside og TV2:

Myrvold bekrefter for Tv2: Daniel Bøen Rokseth, Alex Dostie, Linus Amundsen Rosdahl, Gabriel Koch og Didrik Nøkleby Svendsen

Anderson på vif nettside: Daniel Rokseth, Benjamin Byrkjeland, Gabriel Koch og usikker ang Linus Rosdahl.
Svar
#7
Dostie spiller
Svar
#8
Nå er rekkene publisert:

Partanen, Olimb, Olsen + Solberg og Taimi
Røymark, Dengtsson, Dostie + Nielsen Ekelund
Finstad, Johansen, Karterud, + Semmerud og Mowe
Torrisen, Henriksen, Thoresen + Svendsen og Myhre
Svar
#9
Da ser rekkene bedre ut enn fryktet. Håper virkelig vi greier å sette større preg på spillet i dag, enn forrige gang i amfin.
Svar
#10
(12-05-2023, 05:49 PM)SpieS Skreiv: Da ser rekkene bedre ut enn fryktet. Håper virkelig vi greier å sette større preg på spillet i dag, enn forrige gang i amfin.

Håper de fire offensive rekkene evner å holde trykket oppe på større is, blir nok mye belastning på 1 og 2 backpar i dag...
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)