Trådvurdering:
  • 1 stemmer - 4 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vålerenga damer 2024
#71
Stemmer! St. pölten og Vllaznia ligger begge over Vålerenga og møter hverandre i finalen. Ett av lagene ryker, og da går Vålerenga opp en plass (sett at de går videre).
Svar
#72
Satser på at damene tar seg til gruppespillet i CL.
Et godt lag vi har nå.

Og neste sesong kan det bli enda bedre.
Trolig får vi tilbake spillere som Sesay og Løfwenius fra skade og sikkert et par andre forsterkninger.

Og i 2026 spilles CL-finalen på Ullevaal i slutten av mai...jeg sier ikke mer Wink
Svar
#73
(09-05-2024, 08:26 AM)ehauger Skreiv: Stemmer! St. pölten og Vllaznia ligger begge over Vålerenga og møter hverandre i finalen. Ett av lagene ryker, og da går Vålerenga opp en plass (sett at de går videre).

Jaggu! 
Jeg hadde glemt å ta hensyn til denne delinga i Champions Path og League Path. 
Ergo blir vi seeda i trekninga til runde 2 uansett utfall av de andre finalene - så lenge vi vinner vår egen. 

Om vi antar att laget med høyest koeffisient vinner alle kampene, er dette de useeda lagene, som vi kan trekke i runde 2:  Vorskla (UKR), Anderlecht (BEL), Apollon (CYP), Servette (SUI), Gintra (LIT), Osijek (CRO), Hammarby (SWE)

Ikke like skremmende som de beste lagene i League Path (Arsenal, Real Madrid, PSG, Man City, Wolfsburg, Juventus, Häcken).

Vel, vel - først av alt: 
Slå rumenske FCV Farul Constanta kl. 14:00 på lørdag. Kampen går på VGTV. 

Farul Constantas damelag har kun eksistert siden 2022, men de stammer fra andre lag og sammenslåinger (ref. Setskog og Høland > Setskog/Høland > Strømmen > LSK Kvinner). Kvaliteten på opphavet er ukjent for undertegnede. 

De er med i CL-kval for første gang og vant sin første kamp 4-0 mot Mitrovica fra Kosovo. Mitrovica har vært med jevnlig i CL-kval de siste årene, uten å ha noe særlig resultater å skryte av. Kan være skummelt med ukjente damelag. Utviklingen i damefotballen går raskt, og lag man aldri før har hørt om kan brått være bedre enn man tror. 

Vel, vel. Norsk Tipping opererer med 1,20 i Odds på VIF-seier til full tid og 1,08 på at vi går videre (etter full tid, ekstraomganger eller straffer). Nå opererer de riktignok med VIF som hjemmelag, mens kampen går i Romania. Usikker på om de har tatt med hvor kampen går i sine beregninger, men om vi skal ha trua på at oddssetterne til NT har mer peiling på rumensk damefotball enn meg, så tyder jo en sånn borteodds på at vi er klare favoritter i denne kampen...
Svar
#74
Husk at Valur møter Twente, og at Gintra møter Celtic. Det kan bli endringer.
Svar
#75
Så Farul Constantas kamp mot Mitrovica. Vanskelig å vurdere nivået fordi Mitrovica var skrekkelig dårlige (tror ikke de én gang i løpet av kampen hadde 3 pasninger i laget), men det så ut som det var noe kvalitet i dette Farul-laget. Var i hvert fall flere som var i stand til å prikkskyte i vinkelen fra distanse, og andre som hadde fart og fintereportoar. Jeg merket meg særlig
- deres Elise Thorsnes, landslagslegenden Laura Rus (#9) med 140 landskamper for Romania. Det var lett å se at hun hadde spilt fotball på høyt nivå før. Overblikk, pasninger, gjennomspill og skudd.
- deres 17 år gamle høyre kantspiller Iona Stancu (#23) - som terririserte makedonerne med fart og frekke finter
- midtbanespilleren Olga Iordachiusi (#10) og
- Istrate Florentina (#7)

I kampen mot Mitrovica så de ut til å være på nivå med et godt toppseirelag (mens Mitrovica så ut som 6.-7.div). Så håper jeg at de så bedre ut enn de var fordi gjestene ga de mye mer plass og rom enn vi forhåpentligvis kommer til å gjøre. De får hjemmebanefordel, naturgress, varme, kraftig vind og et overraskende energisk hjemmepublikum i ryggen på lørdag. Men håper og tror vi allikevel har et høyere nivå enn de inne. Blir gøy med litt avveksling fra Arna kunstgress og Røabanen igjen.
Svar
#76
Enga er satt opp som hjemmelag pga at de er bedre seedet.
Skjønner ikke helt greia med det når Constanta faktisk har hjemmbane.

Ser ut som det blir mye vind, ja, men det er likt for begge lag.
Og ikke spesielt varmt. 24 gr.
Omtrent som her nå.
Svar
#77
1-1 til pause etter en rotete første omgang. Banen er tørr, så spill langs bakken blir upresist, og vinden er så sterk at det ikke er så lett å løfte ballen heller.
Farul tar ledelsen helt ut av det blå, etter et frispark og ei heading fra hjørnet av 16-meteren som får en pussig kurve i vinden.
Selma Pettersen får et greit rødt kort etter å ha revet ned en Farulspiller.
Elise Thorsnes skårer etter en corner helt på tampen av omgangen.
Svar
#78
Ender 3-1. Ingen stor kamp, men Vålerenga er videre. Det er det viktigste. Krysser fingrene for bedre forhold og bedre spill i neste runde. Trekning på mandag og neste to kamper går 18/19 + 25/26 september.
Svar
#79
For et flaksemål av Constanta med god hjelp av vinden, men Enga kom sterkt tilbake med 10 mann (eeh damer).

Blir spennende trekning kl 13 i dag.
Helst unngå Hammarby og Anderlecht. Selv om førstnevnte jo kan bli et artig skandinavisk oppgjør.
Svar
#80
Den jinxa du greit Wink
Ble Anderlecht. Starter borte.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 5 Gjest(er)