Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamptråd VIF - Lørenskog torsdag 15.02.24. kl. 1830
#1
Siste del av EHL består av åtte kamper for VIF sin del. Og alt handler nå om å kapre 2. plassen foran Oilers. For om både VIF og Oilers vinner sine kvartfinaler er det veldig sannsynlig at vi møter nettopp Oilers i semifinalen. Og da blir hjemmebanefordelden veldig viktig.

Ser vi på tabellen har vi sju poengs ledelse på Oilers. Men de har en mindre kamp spilt. Og det er en bortekamp mot Lørenskog 27. februar som de kommer til å vinne. Kan det bli en ren "sølv-finale" når Oilers kommer til Jordal Amfi i nest siste serierunde? Det er bare å rydde plass i kalenderen til kamp torsdag 7. mars.

Tabellen  EHL 2023/2024 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)

En gledelig melding er at Mark Auk er klar for å spille kamper igjen etter en skulderoperasjon i oktober  Auk mot overraskende comeback: - Kunne ikke vært mer fornøyd (nitten.no)

Da har vi 9 backer:

Tommi Taimi
Kalle Ekelund
Daniel Rokseth
Stian Solberg
Andrew Nielsen
Mark Auk
Gabriel Koch
Linus Rosdahl
Herman Mowe

Den som har hatt minst istid i de siste kampene har vært Gabriel Koch. På Facebook er det flere som klager på Andrew Nielsen. Han er blant de som spiller mest. Men han pådro seg også en matchstraff mot Oilers sist (ingen karantene). Herman Mowe vil nok spille for U-20 laget ut sesongen og bare være et alternativ om noen blir skadet eller syk. Jeg tror det vil være Gabriel Koch eller Linus Rosdahl som havner på tribunen hvis alle backene er tilgjengelig. Jeg hadde håpet at Gabriel Koch ble prioritert. Ellers må han kanskje vurdere sin fremtid i VIF?
Svar
#2
For en stakket stund hadde vi 9 backer. Men det var før Andrew Nielsen fikk fyken mandag. Samtidig forventes Mark Auk tilbake, men ikke før kampen mot Comet 29. februar. Men før den kampen møter vi Lørenskog (H), Ringerike (B), Sparta (H) og Storhamar (B).

Vi har da disse backene:

Tommi Taimi
Kalle Ekelund
Daniel Rokseth
Stian Solberg
Gabriel Koch
Linus Rosdahl
Herman Mowe
Mark Auk

Det betyr nok at de 7 andre backene inkl Herman Mowe er med nå i de 4 første kampene. Så må vi bare håpe at Mark Auk er 100% klar når han begynner å spille igjen og at han kommer raskt inn i det. Han har ikke spilt kamp siden 7. oktober.

PS! Hvis VIF ønsker å forsterke laget med en ny spiller må det skje senest torsdag innen kl. 2359. Jeg tviler på at det skjer noe.
Svar
#3
Nå skal alt avgjøres - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)
Svar
#4
Vi mangler Auk, Mowe og Finstad. Auk tilbake om 2 uker. De 2 andre er skadet.
Svar
#5
Fascinerende å se hvor dårlig Røya, Karterud og Thoresen er. De evner ikke å skyte på en åpen plass rundt keeper - alltid rett på.
Partanen i mål må bare vekk fra laget.
Idag har vi muligheten til å sikre andre plassen, men hva skjer? Joda, vi drar på oss utvisning etter utvisning, og samtidig spille med 4 rekker langt ut i tredje periode.
Bare å gratulere uansett hvordan resultatet blir til slutt.

Er hårreisende at vi ikke kjører over detta møkkalaget fra Lørenskog.

Edit: da ble det seier, men jeg er allikevel forbanna og utrolig skuffa over enkelte spillere og trener.
Hva har skjedd med Rokseth? Han er langt under pari og har vært mindre god etter at han kom tilbake fra skaden.
Thomas Olsen? Han spiller aleine i rekka, bare gjør ting alene og skal avslutte hele tiden. Bengtsson sliter med å produsere med Olsen og Røya. Må være fortvilende å spille mellom de 2 gutta, spesielt siden Røya er så dårlig som han er.
Hva er det trener tenker med andre oppsettet i overtall? Røya og Thoresen? Hva er det for noe?

Kommende sesong må Røya, Karterud og Thoresen vekk hvis vi skal bli bedre. De er alle 3 våre svake punkt.
Svar
#6
Må også ha inn en andrekeeper, har ikke konkurranse om plassen for å holde Tuben skjerpet.
Partanen er langt, langt unna nivået
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)