Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamptråd VIF - Oilers torsdag 07.03.24. kl. 1900
#1
Sølvfinale, 10 år etter seriefinalen mot nettopp Oilers.

Forutsetningene før torsdagens kamp.

VIF har 96 poeng på 2. plass. Oilers har 94 poeng på 3. plass.  EHL 2023/2024 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)

Det betyr at om Oilers tar alle tre poengene tar de over 2. plassen med et poengs margin.

Alle andre resultat betyr at VIF beholder 2. plassen. Vinner VIF kampen, tar to eller tre poeng, kan VIF tape for Comet i siste runde lørdag og allikevel beholde 2. plassen. For VIF vil være foran Oilers på innbyrdes Før torsdagens kamp har lagene to seire hver, 6-6 i poeng.

-DETTE BLIR JEVNT OG TØFT!

-Dette blir jevnt og tøft! - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

La oss gjøre det igjen! - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

Det er mye som står på spill i denne kampen. 2. plassen vil gi betydelig enklere motstander i kvartfinalen, og hjemmebanefordel både i kvartfinale og semifinale.

Storhamar er serievinner for lengst og skal velge mellom Lillehammer og Lørenskog som motstander i kvartfinalen. Petter Thoresen vil ikke røpe hvem de velger. Noen tror de velger Lillehammer pga muligheten for mer publikum. Jeg tror de velger letteste vei og da blir det Lørenskog. 

Tar vi 2. plassen blir det derfor Lillehammer. Det er en bra motstander for oss i så fall. Vi har vunnet alle fem kamper mot Lillehammer denne sesongen. Men tre ganger med bare et mål (den ene gangen etter straffer). 

Ender vi på 3. plass får vi et valg. Vi kan velge mellom Frisk og Stjernen. Vi velger garantert ikke Frisk som har vært veldig gode etter nyttår. Vi velger Stjernen. Et meget godt lag. Vi har tapt tre av fem kamper mot dem denne sesongen.

Svar
#2
Jeg klarer ikke å se at vi tar poeng i denne kampen.
Måtte noen gi meg optimisme her, huff, nei, det blir Stjernen i kvarten og ute av sluttspillet ja, og det er trist Sad
Svar
#3
Klubben melder tirsdag at det er 1500 billetter igjen. Det betyr at det er solgt ca 3700 billetter. 

Men billettprisene er igjen skrudd opp. Aldri tidligere har jeg opplevd at det koster opp mot 400 kromer å gå på en klubbkamp i Norge.

Prisene er som følger:

Felt E, nedre og øvre felt 204 og 404 = 175 kr (ståfelt)
Bortesupport felt 215 = 200 kr

Bak mål, nedre og øvre, 8 felt = 250 kr

Sving/hjørne nedre, 7 felt = 295 kr

Langside øvre, 3 felt = 375 kr

Langside nedre, 5 felt = 400 kr

PS! På felt 211 tre nederste rader bak sekreteriatet er prisen 330 kr pga noe begrenset sikt.
Svar
#4
Statistikken på Vålerengas side - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)
Svar
#5
Når det gjelder laget manglet vi fem spillere mot Stjernen søndag:

-- Herman Mowe -- har et brudd i armen. Har ikke spilt siden 3. februar. Usikker på når han kan være tilbake. Uansett bare et alternativ om vi mangler en eller flere backer. 

-- Trevor Mingoia -- var syk søndag. Håper og tror han er tilbake mot Oilers. Har imponert meg veldig. Klassespiller. Har 8 poeng (4+4) på 3 kamper. Men poengløs mot Storhamar i sin andre kamp for VIF.

-- Pontus Finstad -- Også han har et brudd i armen. Har ikke spilt siden 25. januar. Håper å rekke sluttspillet som starter om ei uke, torsdag 14. mars.

-- Markus Søberg -- Spilte de to første periodene mot Ringerike 18. februar. Kom ikke på is til 3. periode. Skal være hofta som krangler. Har bare notert 1 poeng, en assist, på 8 kamper. Ikke sikkert at han er på laget om alle andre forwards er tilgjengelig.

-- Sebastian Johansen -- Spilte sist lørdag 24. februar mot Storhamar. Jeg vet ikke noe mer. Men fikk inntrykk av at han ikke skulle være ute lenge. Veldig nyttig spiller for oss. Skal være center i 3. rekka med Røymark og Karterud. Vi har sett 16-åringen Mikkel Eriksen på hans plass de to siste kampene. Veldig spennende spiller. Men mot Oilers og i sluttspillet må vi håpe at vi ser Seb på isen.

PS! Onsdag formiddag var det solgt 4000 billetter. Vi trenger 3733 tilskuere for å sette ny publikumsrekord.

Spår utfordring dersom sølvet glipper: - Valget blir vanskeligere for VIF enn Oilers (nitten.no)
Svar
#6
Kommer du på kamp i morgen når vi spiller mot Stavanger Oilers? ?? I tillegg til en spennende toppkamp kan du få med deg de nye produktene… | Instagram
Svar
#7
Sølvduellen lever - Oilers

PS! Billettsalget har nesten stoppet opp onsdag. Fortsatt mye ledig, spesielt oppe i den store svingen. Der er det rundt 500 ledige. Tipper derfor et publikumstall på rundt 4800 (publikumsrekorden i Nye Jordal er 5287).
Svar
#8
Helt sikker på at billettene hadde blitt revet bort ved halv pris for grupper, barn osv. Prisene til denne kampen (har selv sesongkort) er helt hinsides. Tar du med barn, må du jo regne med noen kroner i kiosken eller supporterutstyr. Dodgy
Svar
#9
https://www.nitten.no/blogg/for-dropp-oi...s-stjernen VIF har ikke lagt ut laget ennå. Skal være fordi flere mangler… PS! Fortsatt mange ledige billetter.

https://www.nitten.no/blogg/for-dropp-oi...s-stjernen VIF har ikke lagt ut laget ennå. Skal være fordi flere mangler… PS! Fortsatt mange ledige billetter.
Svar
#10
Partanen, Taimi, Auk, Olimb her er det mye dårlig. Skylde på Tuben her blir for dumt, fy faen å dårlig.. Solberg og Karta er eneste spellerne som står opp og ofrer seg og prøver. Resten kan ta seg en bolle!!
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)