Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
De andre 2024
Er vel mulig å ha to tanker i hodet samtidig tenker jeg da. Jeg lever veldig fint med en verden der disse to tar seg et år i OBOS hvert femte år eller no sånt. Og jeg gidder i hvert fall ikke å kritisere noen for å ønske det ene eller det andre.

Hva folk mener om saken får jo ikke noe praktiske konsekvenser. Om LSK rykker ned eller ikke, eller om Lyn rykker opp eller ikke blir ikke påvirket av hva vi mener likevel.

Men jeg må si jeg synes det er morsomt at en gjeng som i fjor i fjor jublet for å tape siste kamp mot Sandefjord rykker ned året etter. https://www.rb.no/tapte-i-sandefjord-lsk...43-2158294

Jeg håper derfor at de rykker ned, men ikke at de blir der nede for all fremtid. Store klubber, må jo kalle dem det, dør jo ikke. De kommer tilbake. De kommer neppe tilbake i en mer sympatisk versjon av seg selv heller. Lynkampene i år var store, men det var mye fordi vi ikke hadde spilt mot dem i serien siden 2009. Så vi klarer oss helt fint uten LSK et par år. Da blir det bare enda mer gøy når de er tilbake. Men det er klart at over tid så kan vi ikke ha en serie der hver eneste lille fiskerlandsby på Vestlandet har sitt eget Eliteserielag heller da. Men vi har klart å ha et tilskuersnitt i OBOS på over 9000.
Svar
Enig med deg, og lag blir jo ofte mer sympatiske av motgang og det motsatte av medgang. 

Mange gledet seg med Bodø Glimt da de var underdogs i starten, men nå som voldsmann knutsen og co har blitt grenseløs selvgode så får pipa en annen lyd. 

Man må jo bli ekstremt sjarmert av det Kåffa får til, men om de vinner serien to år på rad og har en stadion som tar 4 000 tilskuere midt i oslo så blir det fort annerledes. 

Jeg vil gjerne ha en annen oslo klubb i eliten som vi kan rivalisere med, men Grorud og Skeid klinger bedre enn KFUM og Lyn per nå. 

Så er det kult om vi har en klubb langt mot Nord og en langt mot sør, pluss i de store byene. Men start og deres sponsorer har jeg liten sans for. 

På en måte er det litt uinteressant hva som er ideelt de som kvalifiserer seg for eliten har fortjent å være der, men om jeg ikke kan glede meg over rivalene våres motgang så mister jeg mange gleder helt unødig. 

Så får heller kassereren ta seg av de bekymringene og vi hype de kampene vi faktisk skal spille alt vi kan. 

Det er helt lov å være koeffisientsupporter og å håpe på lagene det skaper mest engasjement om vi møtes, men jeg liker best å nyte det når våre rivaler taper og glede meg over at underdogs og mer sympatiske lag vinner. Så vil følelsene mine for Enga alltid bestå mens følelsene for de andre lagene variere litt.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: Hvalkjøtt, 11 Gjest(er)