Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3. kvartfinale VIF - Stjernen tirsdag 19.03.24. kl. 1900
#1
Med 2-0 ledelse i best-av-sju serien mot Stjernen vil en ny seier sette oss i en veldig god posisjon til å sikre plass i semifinalen.

Det ble en ganske tøff kamp i Stjernehallen. Og det gikk hardt utover tre av våre backer. Linus Rosdahl så ut til å vri kneet. Måtte hjelpes i garderoben. Så ikke bra ut. Vi får bare håpe at det ikke er snakk om en leddbåndsskade. Mark Auk gikk på et raid og fikk en tøff takling slik at han dundret i vantet. Ble liggende litt men kom seg opp og var med litt i spillet før han kom seg til benken. Kom ikke tilbake på is. Men det var ikke så lenge igjen så det trenger ikke bety at han ikke kan spille tirsdag.

Den tredje backen som fikk seg en smell, egentlig to ganger for hans del, var Daniel Rokseth. Han brukte tid på å komme seg på beina. Dette var også helt mot slutten av kampen. Men han kom på is igjen og spilte det siste byttet.

Vi har jo også manglet backen Gabriel Koch de siste kampene. Han skal ha fått en hjernerystelse i kampen mot Oilers 7. mars. En som kunne vært et alternativ på backen er Herman Mowe. Men han har operert for et brudd i armen.

I et langt og tøft sluttspill er det å ha bredde i troppen veldig viktig. I kvartfinalene mot Storhamar for to år siden endte vi opp med Sørvik, Ekelund, Strøm, Koch, Wikstøl og Colin Spaberg Olsen som aldri hadde spilt back før. Skulle vi bli i manko på backer mener jeg at den som kanskje kan vikariere er Magnus Brekke Henriksen. Han har en rolle som center i 4. rekka hvor det defensive spillet er en viktig del av oppgaven hans.

Vi manglet også Mika Partanen sist. Heldigvis var det ikke snakk om skade eller sykdom. Han var en snartur hjem til Finland pga familieforøkning. Ble far forrige dagen. Jeg regner med at han er tilbake og klar for kampen tirsdag.

En som ikke spiller er Pontus Finstad. Han har gips på hånda og ble operert for 10 dager siden. Har hørt at han er ferdig med sesongen. Mens andre hevder han er tilbake i starten av april.

Når det gjelder publikum var vi 2033 i den første kvartfinalen mot Stjernen. Det er bare det femte beste publikumstallet etter to kvartfinaler  ISHOCKEY LIVE

Laget fortjener mer støtte. Selv med bare 2000 på tribunen sist torsdag ble det elektrisk stemning fordi laget klarte å tenne oss.

Foreløpig litt labert billettsalg. Men det tar seg forhåpentligvis opp i løpet av mandag og tirsdag. Kan vi nærme oss 3000?
Svar
#2
Glemte Trevor Mingoia. Han skal fortsatt være syk. Kan ta litt tid før han er tilbake sies det.
Svar
#3
(03-18-2024, 12:40 PM)sorum2 Skreiv: Glemte Trevor Mingoia. Han skal fortsatt være syk. Kan ta litt tid før han er tilbake sies det.

Var det ikke slik at man tok en dag av gangen for hans del? Virka som om han kunne være tilbake når som helst.
Svar
#4
Har ikke abonement så får ikke sett hele saken, men så at VårtOslo istad posta en sak om "skadekrise på backsiden kan bli dramatisk for Vålerenga i sluttspillet"...

Tipper at de enten skriver tilsvarende som Sorum2 gjorde innledende i denne tråden, eller så vet de et eller annet....


https://www.vartoslo.no/bydel-gamle-oslo...hIgYXYcuS0
Svar
#5
(03-18-2024, 04:51 PM)Flemmern Skreiv:
(03-18-2024, 12:40 PM)sorum2 Skreiv: Glemte Trevor Mingoia. Han skal fortsatt være syk. Kan ta litt tid før han er tilbake sies det.

Var det ikke slik at man tok en dag av gangen for hans del? Virka som om han kunne være tilbake når som helst.

Jeg tror at de forsøker å holde tilbake info. At vår trener sier at Mingoia er dag for dag trenger ikke å være riktig. På Facebook er det en som skriver at han har en infeksjon etter å ha trukket en tann. Ute i 1-3 uker.... Vi får bare vente å se. Semifinalene starter 30. mars, vi spiller trolig første kamp 31. mars.

(03-18-2024, 05:29 PM)Perkules Skreiv: Har ikke abonement så får ikke sett hele saken, men så at VårtOslo istad posta en sak om "skadekrise på backsiden kan bli dramatisk for Vålerenga i sluttspillet"...

Tipper at de enten skriver tilsvarende som Sorum2 gjorde innledende i denne tråden, eller så vet de et eller annet....


https://www.vartoslo.no/bydel-gamle-oslo...hIgYXYcuS0

Tipper de har lest her inne ja.. Men de skriver om Rokseth og Auk at de spiller tirsdag. Om Rosdahl skriver de at det gikk verst utover han som måtte hjelpes til garderoben. At kommentatorene fortalte dette.

Så har de spurt Kyrre Merg som er leder for kommunikasjon i klubben. Han svarer: "Det eneste jeg kan si om skadesituasjonen er at alle er i fantastisk humør og gleder seg til kamp i morgen". 

Med to backer (Koch og Mowe) på skadelisten vil ytterligere forfall kanskje gi muligheten for yngre krefter. F.eks Sebastian Semmerud-Garcia.

Topp stemning før tredje kvart - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)
Svar
#6
Kortene holdes nok tett til brystet nå i sluttspillet. Vi får håpe at så mange som mulig er i tipp topp form i dag.
Vi må nøytralisere førsterekka til Stjernen enda mer enn vi klarte på lørdag. Det er de eneste spillerne som produserer noe som helst, så om vi lykkes i å ta ut dem så tror jeg vi vinner i dag.
Om vi gjør det er vi langt på vei klare for semifinale. Dette laget SKAL klare å slå Stjernen over så mange kamper.
Svar
#7
Alle gode ting tre for Vålerenga? - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

Det rapporteres at Koch, Mingoia og Partanen var på isen på formiddagstreningen. Tviler på at de to første spiller allerede i kveld. Men Partanen håper jeg er med. Laget blir ikke offentliggjort før 90 minutter før kamp.

Før dropp: VIF-usikkerhet, friskmeldt Sparta-back, bedring hos Frisk Asker (nitten.no)

Svar
#8
Laget er klart. Bare Koch som er ute blant backene! Og Partanen er tilbake ! Mangler bare Pontus og Mingoia som trente i dag. Meget sterkt lag !
Svar
#9
Matchstraff for en slashing på leggen... For en liga.
Mon tro om Stjernens avgjørelse om avholde styremøte og vesta kutt på en halv million var så smart å gjøre dagen før kamp.. ?
Svar
#10
(03-19-2024, 10:17 PM)SpragueCleghorn Skreiv: Matchstraff for en slashing på leggen... For en liga.
Mon tro om Stjernens avgjørelse om avholde styremøte og vesta kutt på en halv million var så smart å gjøre dagen før kamp.. ?

Dommerne var litt for lette på fløyta idag, men den siste til Lunde Hermansen burde faktisk vært strengere.
Han går inn med full viten og vilje om å bare "knuse" Thomas Olsen med et økseslag, og sånt skal vi ikke se i ligaen. Det er rett og slett helt natta.

2 veldig dårlige perioder hvor vi allikevel scorer mål er jo spesielt. Siste periode var jo grei nok, da var det avgjort.
Nekter å tro at Stjernen slår oss 4 ganger på rad, så da er vi nok klare for semifinale.
Tipper Stjernen vinner neste kamp og at vi avgjør på hjemmebane med litt ekstra kroner i kassa.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)