Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lagbygge sesongen 2024/2025
#41
Fabian Plogås ryktes til Grüner
Svar
#42
Signering idag kl 14.
Svar
#43
Klubben annonserer ny signering kl. 14:00. Regner med at re-signeringer merkes med nettopp "re" først, så dette er nok en nysignering. Blir spennende å se hvem det er! Håper på en knallgod keeper eller en poengkåt spiller som ikke har nådd middagshøyde og er mett. En sulten og ikke minst skadefri spiller. Ikke en med hjernen i fatle (ref: Andrew Nielsen).
Svar
#44
(05-06-2024, 10:57 AM)HaraldsPokal Skreiv: Klubben annonserer ny signering kl. 14:00. Regner med at re-signeringer merkes med nettopp "re" først, så dette er nok en nysignering. Blir spennende å se hvem det er! Håper på en knallgod keeper eller en poengkåt spiller som ikke har nådd middagshøyde og er mett. En sulten og ikke minst skadefri spiller. Ikke en med hjernen i fatle (ref: Andrew Nielsen).

Tipper det blir Mikkel Seiergren Christiansen. Vært linket til VIF en god stund nå. Tror vi må smøre oss med litt tålmodighet hva gjelder signering av utlendinger. Vil gjette på at vi må se hva vi har å rutte med før vi investerer i noen importspillere.
Svar
#45
Bonsa bekrefta ferdig i frisk
Svar
#46
Det er Christiansen som er klar for Vålerenga på en toårskontrakt. Bra energispiller.
Samtidig er Bonsaksen ferdig i Frisk. Trenger vel ikke akkurat å være rakettforsker for å skjønne at han fort kan være neste mann inn døra på jordal.
Svar
#47
Snittaldern på laget kommer vel til å bli all time high kommende sesong tenker jeg. Så får man håpe de voksne er sultne nok til å få oss opp i toppen.
En annen utfordring er at store deler av laget må byttes ila få år, og det kan fort skape et tomrom.

Sånn det ser ut nå, er vi 3 backer under 30 år (om Rosdahl fortsetter i klubben) og 5stk løpere under 30 (regner med at Sander Thoresen ikke er med videre, og da er vi 4stk under 30 år).
Svar
#48
Signering idag kl 13.
Svar
#49
(05-08-2024, 08:34 AM)Ingar Skreiv: Signering idag kl 13.

Og nitten.no mener at det er Bonsa

https://www.nitten.no/blogg/nitten-no-er...Ecd5Znr4Wh
Svar
#50
Ingen overraskelse. Bonsa.

Det er uklart for meg hvilken rolle Bonsa er tenkt å fylle i laget, han kan ikke regne med noen bokstav på brystet første året tilbake, vil han være fornøyd med å være i beste fall «andrefiolin» bak Røymark? Vi kan vel regne med at Røymark blir signert for to nye år, jeg syns han har gjort en god jobb i år både på og av isen.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 2 Gjest(er)