Trådvurdering:
  • 1 stemmer - 3 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamptråd Vålerenga - Ringerike søndag 29. okt kl 1400 (merk tidspunkt)
#1
Denne kampen spilles søndag fordi det er Hockey Classic på Lillehammer lørdag, hvor hjemmelaget tar i mot Storhamar i Håkons Hall. Kampen er utsolgt, 10000 plasser. De andre kampene i runden er flyttet til søndag.

Og vår kamp spilles allerede kl. 1400 fordi VIF Fotball spiller mot RBK kl. 1915.

Hockyen og fotballen har gått sammen om "Vål`enga Fest". Med gratisbilletter for de med sesongkort i en arena til den andre arenaen. Og billetter til 100 kr i Jordal for de med billett til Intility.

BLI MED På VÅL’ENGA-FEST SØNDAG 29.OKTOBER - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

Dessverre er det ganske labert billettsalg. Hvis det ikke tar seg opp veldig inn mot kampstart blir vi neppe over 2000. Men så er Ringerike dessverre såpass svake i år også slik at det ligger liten spenning i dette oppgjøret. Men hvis VIF er like proffe og spilleglade som de var mot Lørenskog torsdag kan det bli mye bra hockey og fine mål. Og så kan man bruke anledningen til å følge ekstra med på våre store talenter Gabriel Koch, Christian Torrissen, Stian Solberg og Jørgen Myhre.

Jørgen Myhre sitt første mål på A-laget. Han har nettopp fylt 17 år  Mål: Rokseth 0-6 (33) (tv2.no) (det står Rokseth, det er jo feil).

Sist Ringerike var på besøk, 19. februar, kom det 2158 tilskuere og slik så det ut Sammendrag: Vålerenga - Ringerike 5-3 (tv2.no)
Svar
#2
Laget er klart og vi stiller med samme spillere og samme rekker som mot Lørenskog torsdag.

Vi mangler Mark Auk (langtidsskadet) og Sebastian Johansen. Andrew Nielsen kommer til uka.
Svar
#3
Vi vinner 3-1. Tre poeng er tre poeng. Det er den korte oppsummeringen. Målene  Sammendrag: Vålerenga - Ringerike 3-1 (tv2.no)

Fredrik Andersson  Fredrik Andersson etter seier over Ringerike - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

PS! Bare 1900 billetter igjen til toppoppgjøret VIF - Storhamar lørdag 4. nov. Kanskje med debut for tøffingen Andrew Nielsen.

Men før det. Tøff bortekamp i Sarpsborg torsdag. Mens Storhamar sikkert tar tre poeng borte mot svake Comet. Vi trenger derfor tre poeng mot Sparta for å henge med i kampen om seriemesterskapet.

Tabellen  EHL 2023/2024 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)