Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rykte og ønsketråd sommer 2024
Okore blr jo velge oss. Tviler på at han er så veldig interessant for større klubber enn oss. Her får han et halvår med kamptrening i OBOS før det forhåpentlig er Eliteserie igjen. Og rimelig enkelt å ta seg til og fra Danmark om han har noe familie eller noe der.

Kan jo kanskje overtale noen i en nordisk toppdivisjon til å satse på han, men der blir han fort bare stallfyll. Eller så blir det i en såpass liten klubb at det ikke er et sted hvor noe skjer, verken fotballmessig eller på andre måter. Å gjenreise Vålerenga er jo kanskje et prosjekt han har lyst på. Det må jo være bedre det enn å bidra til å sikre 10.plassen i Odd eller no sånt.
Svar
(05-30-2024, 05:30 PM)NilsDN Skreiv: Okore blr jo velge oss. Tviler på at han er så veldig interessant for større klubber enn oss. Her får han et halvår med kamptrening i OBOS før det forhåpentlig er Eliteserie igjen. Og rimelig enkelt å ta seg til og fra Danmark om han har noe familie eller noe der.

Kan jo kanskje overtale noen i en nordisk toppdivisjon til å satse på han, men der blir han fort bare stallfyll. Eller så blir det i en såpass liten klubb at det ikke er et sted hvor noe skjer, verken fotballmessig eller på andre måter. Å gjenreise Vålerenga er jo kanskje et prosjekt han har lyst på. Det må jo være bedre det enn å bidra til å sikre 10.plassen i Odd eller no sånt.

Å spille for VIF bør være alle seriøse fotballspillere sin store drøm Wink
Svar
Forøvrig ganske håpløst å skille mellom hvem som skriver hvilket innlegg med den funksjonen for sitering her inne. Bare å joine over på Diskutopia om en er interessert i et sted til å diskutere VIF.

https://www.diskutopia.no/t/192/v%C3%A5lerenga-fotball/
Svar
(05-30-2024, 07:14 PM)Østblokka Skreiv: Forøvrig ganske håpløst å skille mellom hvem som skriver hvilket innlegg med den funksjonen for sitering her inne. Bare å joine over på Diskutopia om en er interessert i et sted til å diskutere VIF.

https://www.diskutopia.no/t/192/v%C3%A5lerenga-fotball/

Så bra ut, helt til jeg oppdaget at det er DER Zeta har flyttet inn og at han fremdeles fyller sidene med kritikk av Strand (og Lekven merkelig nok) fremdeles  Cry

Foreslår at dere/de som ikke er her inne heller flytter inn hit, og at vi heller prøver å tweake forumet slik at det blir brukbart for alle. Jeg synes faktisk det fungerer greit, men prøver å unngå sitering for å ikke fylle sidene helt opp bare.
Svar
Ja må jo scrolle i 3 kvarter for å lese ett kort svar hehe.
Svar
Sitering fungerer ganske greit på PC. Da går det å redigere bort det meste sånn at det er forståelig hva man svarer på. Mer knotete på mobil.
Svar
Riisnæs sier rett ut at Okore er skikkelig god på trening.

https://www.vif-fotball.no/nyheter/riisn...-bortekamp
Svar
(05-31-2024, 01:47 PM)Ettlagioslo Skreiv: Riisnæs sier rett ut at Okore er skikkelig god på trening.

https://www.vif-fotball.no/nyheter/riisn...-bortekamp

Takk for lenke, der sier han jo helt uprovosert at vår prøvespiller ser god ut og da kan man legge langt mer vekt på det enn om det var et direkte spørsmål tenker jeg. Nå vet vi ikke hvilke(t) spørsmål Tina har stilt i forkant, men det virker ikke som hun har spurt direkte om han. 

At han allerede på en av de første treningene ser bra ut øker definitivt min tro på at vi signerer han. 

Jokke sa i podkasten til VPN at det ikke var gitt at vi kom til avtale med han selv om vi vil han han, men det virker veldig rart at han gidder å dra på prøvespill her om ikke klubb, agent og spiller har stor tro på at vi kan komme til enighet. 

Å få inn en klassestopper vil øke sjansene for opprykk og cupgull betraktelig tenker jeg så dette er svært gode nyheter. 

Flott at klubben legger ut intervju som hyper neste kamp litt, det trenger vi alltid. Jeg skulle ønske at de også tok en liten prat med Bakke eller Myhre det er ikke så mye man hører fra dem om dagen og nå er det vel litt hyggeligere å prate med klubben og media enn etter april.

Samtidig slåss lsk og brann om Kevin Kygård som vi prøvde veldig hardt å hente i fjor, men han er jo garantert helt utafor hva vi har budsjett til nå.
Svar
Visste ikke hvor jeg skulle legge denne, men morsom sak om Ole Kamera i Nettavisen. Wow, tenk, han har spilt sammen med Ibrahimovic og Rooney. Respekt. https://www.nettavisen.no/kamara-levde-s...95-1844194
Svar
(06-01-2024, 09:43 AM)Paulinho Skreiv: Visste ikke hvor jeg skulle legge denne, men morsom sak om Ole Kamera i Nettavisen. Wow, tenk, han har spilt sammen med Ibrahimovic og Rooney. Respekt. https://www.nettavisen.no/kamara-levde-s...95-1844194

Fin sak med mye mimring, ingen tvil om at han har en karriere bak seg som er mer spektakulær enn for de fleste norske spillerne. 
Et hjertesukk er at det eneste han sier om Enga er: 

– Det jobbes veldig godt i klubben. Vi skulle kanskje hatt seks poeng mer, men det er mye bra på gang her. Vi er på vei til et bra sted selv om man jobber for at alt skal bli bedre. Jeg har tro på det som gjøres, sier Kamara.
--
Helt fint det selvsagt, men man kunne jo håpe han skulle sagt eller fått spørsmål om egne prestasjoner så langt. Synes han selv han har levert og har han noen tanker om at det vil bli bedre framover? 

Jeg er i likhet med mange her nesten sjokkert over hvor svak han har vært uten at det har vært skadeavbrudd. Han burde jo virkelig kunne herje i Obos, men han har ikke skårt ett eneste mål enda. Og de siste kampene virker det som trenerne har mistet troa på at det er han som skal gjøre det for oss og at de heller bruker han kun når Rijks må ut. 
Er han sulten lenger eller er det helt greit å spille litt ball og tenke tilbake til da han spilte med Zlatan og var blant toppskårerne i major league? 

Kom igjen a Kamara, du har det i deg.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 35 Gjest(er)