H: 10 eller færre, U: 11-12 B: 13 eller 15
3 poeng er allerede i banken så får vi se på lørdag da.

2. Hvor mange av de seks kampene starter Rijks?
H: 0 U: 1 B: 2 eller flere
Ingen har tippet H, 8 har tippet U og 6 har tippet B
Han fikk spille en hel omgang som er mer enn på lenge, men fra start var han ikke med.

3. Bryne har sluppet inn 20 mål vi har sluppet inn 23. Deres fem neste seriekamper er mot Mjøndalen, oss, Sogndal, Moss og Start. Hvem har sluppet inn færrest mål etter at begge lag har spilt fem seriekamper.
H: Bryne har sluppet inn færrest mål. U: Det er likt B: Vi har sluppet inn færrest mål
Tipper du uavgjort her og treffer får du to poeng.
4 har tippet hjemme, 5 har tippet U og mulighet til dobbelt poeng, 5 har tippet borte.
Jakten er i gang vi har tatt inn ett mål og er kun to mål bak. Med tomålsseier lørdag er vi likt.

4. Hva blir resultatet av kvartfinalen vår mot FFK?
H: Vi går videre og møter KFUM, U: Vi går videre og møter Stabæk, B: Vi ryker ut
Nesten alle tror vi går til semien selv om FFK imponerte mot Molde sist (de skårte jo allerede etter 40 sekunder). 10 tror på semi mot KFUM, 4 på semi mot Stabæk og kun en at vi ryker ut.

5. Hvem møtes i den andre semifinalen?
H: Molde møter Levanger U: LSK møter Levanger B: Ulf møter enten Molde eller LSK.
13 tror på favorittene Molde mot Levanger Kun en tror det blir LSK Levanger og ingen tror Ulf tar seg til semien

6. Hvor mange av de seks kampene starter Riisnæs?
H: 0-2 U: 3 B: 4 eller flere
Riisnæs er i gang, han startet og koste seg utpå der.
5 tror han starter maks en kamp til, 6 tror han stopper på 3 starter og 3 tror han starter fire eller mer

7. Hvor mange av de seks kampene starter Hagen?
H: 0-1 U: 2 B: 3 eller flere
Hagen kom inn i det 77 minutt og skårte, men holder det til å utkonkurrere Ambina Ambina, Ambina Ambina jeg elsker deg og du er altfor meg
Uansett veldig fint å se han så raskt tilbake fra skade.
4 tror at han maks får en start, 7 tror det blir to kamper fra start og 3 at det blir mer

8. I hvor mange av de seks kampene skårer vi 4 mål eller mer? I cupen er ekstraomganger inkludert, men straffekonkurranse er ikke inkludert.
H 0-1 U: 2 B: 3 eller flere
To har tippet maks en kamp og de bør nå skjelve i buksene ettersom vi alt har klart en kalasseier, 9 har troa på to magiske kvelder og 3 tror vi må fram med kuleramme tre gnager eller mer. Kan vi få speaker til å gå i surr igjen da (ref kampen mot Ulf)?

9. I hvor mange av de seks kampene holder vi nullen?
H: 0 U 1-2 B: 3 eller flere
Jaggu holdt vi ikke nullen, det og å få straffe er det ikke ofte vi driver med. Ingen har tippet 0 og godt er det for det hadde vært feil. 10 har tippet en og 4 tre eller flere.

10. Damelaget er i likhet med herrelaget helt ustoppelige. De møter Anderlecht i siste hinder før CL gruppespill bortekampen er 18.9 og hjemmekampen 25.9 så er det seriekamp 05.10. Går jentene eller guttene våre først av banen uten å ha vunnet? (terminlisten var ikke min venn her, damene spiller kun tre kamper i perioden, men de begynner med det største hinderet og det dagen etter guttas kamp så en slags mening gir det. ).
H: begge lag vinner alt U: damene går først av banen uten seier B: gutta går først av banen uten seier
Se på damene våre a, det er en egen idrett. En spiller feilaktig utvist i første omgang men jentene holder stand. Det lukter CL på valle og ikke faen om de går av banen uten seier.
Ingen tror begge lag vinner alt, men mange av oss bør nå begynne å angre, 12 trodde vel ikke damene skulle vinne i går og 2 tror gutta går på den første smellen.

11. Moss er nummer tre 10 poeng bak oss. Når øker avstanden til lag nummer tre til 15 poeng (med like mange kamper spilt)?
H: Avstanden er minst 15 poeng etter at begge lag har spilt tre seriekamper, U: avstanden er minst 15 poeng etter at begge lag har spilt 4-5 seriekamper B Avstanden kommer ikke til å være 15 poeng eller mer i løpet av denne perioden
Sprøstekt løk får vafler til å knase og mosselaget knaker også i sammenføyningene mens vi fosser fra. Nå er avstanden 12 poeng. Den kan øke til 15 allerede lørdag kveld.
Om vi da tar færre poeng enn Moss neste kamp igjen har vi skaffet oss litt jussmat som tross alt er bedre enn pølse og vaffel.
Men ingen har tippet at vi allerede etter tre kamper skal lede med 15 poeng, 11 har tippet at det skjer etter 4-5 kamper og 3 at det ikke skjer i det hele tatt.

12. Hvor mange omganger starter Storevik, Kjelsen, Kamara, Obasi, Bully og Thorvaldsen til sammen disse seks kampene?
H: 0-4 U: 5-7 B: 8+
Den forsmådde sekstett fikk ikke noen hele omganger på banen. Bully og Thorvaldsen var vel ute med småskader, men Kjelsen fikk komme inn og spille nesten en halvtime. Kanskje blir det snart mer, men neppe mot Bryne.
13 har spådd at de får maks 4 omganger til sammen en har tippet at det blir 5-7 og ingen at de får 8 eller flere.

Dere har garantert alt regnet det ut i hodet selv, men for ordens skyld og i tilfelle det skulle ende med bokettersyn her så kan jeg bemerke at det blir 46 656 unike rekker om man vil ta høyde for alle våre tips.

Lykke til og måtte de gode tider fortsette!
Svar
#18
Da kommer en liten oppdatering på tippekonkurransen med en bonus til slutt.

Dette har skjedd:

Vi fikk mer enn fire mål mot Åsane og Ålesund
Damene vinner og vinner og er klare for CL
Vi slapp inn færre mål enn Bryne i to av tre kamper, men dessverre ikke i kampen mot Bryne. Kun ett mål skiller nå lagene.
Vi øker stadig avstanden til Moss
Rijks har fått en kamp fra start!
Vi har holdt nullen en gang, det holdt på å bli to men Borch satt Sjøeng på en prøve for mye.

Vi tar et blikk på kupongen med folkerekke og foreløpig resultat

7 poeng er allerede i banken to poenggivende kamper gjenstår. Det betyr at alle svaralternativer fortsatt er mulige.

Nå begynner det å ta helt av med spilletid for nederlenderen som er bedre enn Zinedine Zinedane en hel omgang mot Åsane og fra start mot Ålesund
Da må det bli U eller B noe alle som nevnt har tippet.

Nå er det bare ett mål som skiller lagene etter at Bryne slapp inn ett mål mer enn oss denne runden.

FFK har en kamp igjen før møte mot oss, vi har to. Men de skal spille årets hatoppgjør og Bakke har begynt å rullere på laget.

LSK synker som en stein er nå desidert nederst og tapte 5-0 mot HamKam. Det er triste greier. Jeg foreslår ett minutts stillhet og et lite fakkeltog for Maya og de andre.

Riisnæs ja, det er gutten sin. Han har starta to kamper så langt. Da er alle muligheter fortsatt åpne da.

Hagen derimot har kun startet en kamp, jeg mistenker at Bakke har lest denne tråden og gjør det han kan for å holde på spenningen.

To har tippet maks en kamp og det var feil, 9 har troa på to magiske kvelder og 3 tror vi må fram med kuleramme tre ganger eller mer. Kan vi få speaker til å gå i surr igjen da (ref kampen mot Ulf)?
Foreløpig har vi putta 4 eller mer i to av tre kamper. Vi trives generelt godt mot lag som begynner på Å.

Det spørs om ikke Sjøeng har en høne å plukke med Borch etter at nullen sprakk sist. Men vi har i hvert fall holdt nullen i en kamp.
Ingen har tippet 0 og godt er det for det hadde vært feil. 10 har tippet en og 4 tre eller flere.

Jentene våre er helt ustoppelige og kan snart utropes som favoritter til å vinne Champions league. Gutta klarte kun ett poeng mot Bryne så rett svar blir B. Det tippa Talentløs og NilsDN

13 poeng skiller nå oss og Moss. Vinner vi lørdag og de spiller uavgjort så har avstanden økt til 15 poeng. I så fall kan vi også feire opprykket om ikke noen innvender at Moss kan vinne alt, vi tape alt og Moss ta igjen 31 mål (som da må ha økt til minst 32) i målforskjell. Moss møter Bryne så uavgjort der vil være en god prestasjon av dem. Alt tyder med andre ord på at vi er klare for opprykk om vi vinner lørdag.

Både Kamara og Thorvaldsen kom på banen sist, men ingen har så langt startet noen omganger. Og Bully er vel ikke så ofte å se på benken heller.
Kjelsen fikk en liten halvtime mot Åsane. Men det virker som å starte en omgang lar vente på seg.

Og så som en liten bonus, hvordan ser det ut i poengligaen i klubben?

Med seks seriekamper og inntil tre cup kamper igjen så kan vi håpe på følgende:

5 mann får minst 15 målpoeng i serien. Jones har det allerede, Bjørdal trenger ett poeng til, Rijks og Strand trenger 4 poeng til og Jukle trenger fem poeng til.

Tre mann tosifra på antall mål i serien: Jones og Rijks er det, Braja trenger tre mål til. Strand har også en sjanse, men da må han ha fire mål til.

Tre mann når 20 målpoeng totalt i cup og serie. Jones mangler kun tre målpoeng, Bjørdal mangler fem for å klare det og Rijks manger seks målpoeng.
Men Rijks er merkelig mer effektiv når han spiller som sist enn når han ikke spiller (stort sett de siste månedene) og nå ligger det vel i korta at han får 90 minutter på de to neste kampene til sammen. Om det blir 0 min 90 min mot henholdsvis xxx og Mjøndalen eller 30 min 60 min gjenstår å se, men en av de to blir det vel. Forhåpentligvis den siste.
Svar
#19
Takk igjen for strålende oppsummering, Bohem!
Svar
#20
I dag kommer det flere avklaringer

På spørsmål 1 så blir H riktig (10 poeng eller færre) om vi avgir poeng
U blir riktig om vi vinner

På spørsmål 2 har Rijks alt startet en kamp (alternativ U), men starter han også i dag blir B rett svar.

På spørsmål 3 må vi nok håpe på et braktap for Bryne. Igjen leder de med tre mål på oss på færrest innslupne, men om Mossevaffelkråkene skårer tre så ender de likt om vi holder nullen.

Spørsmål 6 hvor mange kamper starter Riisnæs.
Han har starta tre kamper (alternativ U) og er vel ute med skade nå og suspendert i cupen så da skal det nok mye til for borteseier.

Spørsmål 7
Hagen har fortsatt kun en start, men starter han i dag da? Alle tre alternativer er fortsatt mulig.

8 vi er bare en fire måls kamp unna å ha tre kamper hvor vi skårer fire eller mer. Om det ikke skjer i dag må man være svært optimistisk for å tro på b-en sin. Men når mjøndalen kan skåre fem på oss må da for fanden vi kunne skåre minst fire på dem.

9 vi har fortsatt kun holdt nullen i en kamp. Jeg sier ikke nei til at vi holder nullen i de to neste kampene denne uka og ender på 3 eller flere (B)

11 Sannhetens time har kommet for å avklare avstanden til Moss. De spiller ikke i dag, men tar vi poeng i dag legger vi press på dem. Tar vi ett poeng må de unngå tap mot Åsane på søndag for at ikke avstanden skal nå 15 poeng. Vinner vi så må de vinne på søndag.
Men Egersund lurer også rundt der og lukter blod som en likspisende makrell de har en kamp til gode og møter Lyn i dag og xxx søndag. Om de vinner begge sine så klarer vi ikke å få femtens poeng luke til dem ved konkurransens slutt, men planen er vel at de skal avgi poeng i dag så vi kan storme banen uten at Norsk regnesentral legger inn en formell protest.

12 den forsmådde sekstett er og blir forsmådd. Det har ikke blitt mange omganger (også kalt null om man skal være fin på det) på Storevik, Kjelsen, Kamara, Obasi, Bully eller Thorvaldsen. Kanskje noen av dem får leke seg i kveld men det skal litt til å komme helt opp til fem eller flere.

Ser vi på poengkonkurransen mellom spillerene så skjedde det også litt sist

Braja fikk to nye mål og er bare en unna to sifra. I dag får han neppe spille så mye, men det er fortsatt fire seriekamper igjen etter dagens så det bør gå fint.
Knekteparet vårt (JJ) Jukle og Jones fikk hver sin assist og står nå med henholdsvis 11 poeng (1 mål 10 assist) og 16 poeng (11 mål 5 assist)
Jukle har ikke poeng i cupen, men Jones har ett av hver der og så nå har han 18 poeng totalt og nærmer seg 20 poeng totalt.
Hatten av for Jukle som er vår første som når tosifra antall assist i år. Han må da klare tre poeng til og komme opp på 15.
Jones og Rijks har begge 11 mål i serien, med mål i dag kan Rijks igjen være alene i ledelsen og legge press på Jones.