Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamptråd VIF - Stjernen søndag 29.09.24. kl. 1700
#1
EHL Standings - Hockey/Norway (flashscore.com) Allerede etter fire serierunder er tabellen inndelt slik de aller fleste har trodd det skulle bli. Vi har fire strake seire og har sett veldig bra ut. Stjernen har vært svake. Ledet 1-2 mot Narvik sist, men mistet alt mot slutten og tapte 4-2. 

Stjernen uten utenlandske toppspillere som vi har vært vant til å se.  Stjernen Hockey - Roster, News, Stats & more (eliteprospects.com)

Det er solgt ca 2000 billetter. Ligger an til å bli omtrent som mot Lillehammer sist, 2286 tilskuere.

PS! Samtidig som vi spiller mot Stjernen tar Oilers i mot Storhamar. Og nettopp Oilers kommer til Jordal neste lørdag til topp-match. Endelig.

PS! Vi spiller jo borte mot Storhamar lørdag 12. okt. Den kampen som Klanen oppfordrer oss til å boikotte. Dette fordi billettene koster 350 kr. Det er 120 kr mer enn i fjor. Prisen gjelder i hele hallen.  Håper supporterane ikkje kjem på kamp: – Heilt latterleg – NRK Sport – Sportsnyheter, resultater og sendeplan

Storhamar har lagt ut billetter til kampen. Men ikke mulig å kjøpe på bortefeltet. Kan håpe de snur og setter ned prisen på bortefeltet. Da bør vi respondere og fylle opp alle 350 plassene.

Denne er ikke dum https://www.flashscore.com/hockey/norway...op_scorers
Svar
#2
Arnkværn har fått ny hjelm. https://www.vif-hockey.no/article/e8saskd-49ejd/view

PS! Billettsalget har tatt seg brukbart opp. Vi kan bli 2500? Men kun 15 har kjøpt på bortefeltet. Sånn blir det når noen av lagene er så svake at deres egne supportere svikter. Men det kan kanskje dukke opp noen til?
Svar
#3
Slik senket vi Stjernen https://www.vif-hockey.no/article/61haskl-49ejd/view Våre to finlendere den store forskjellen. Tommi Taimi er i knallform og Teemu Lepaus er den store assist-kongen. Trivelig aften i Jordal Amfi. 2687 tilskuere mot Stjernen er brukbart. Men bare ca 40 bortesupportere.

Poengligaen i EHL https://www.flashscore.com/hockey/norway...op_scorers

og tabellen "Enga på topp" ! https://www.flashscore.com/hockey/norway...le/overall

PS! Torsdag spiller vi borte mot Comet. Det skal være tre nye poeng. Samtidig har Oilers besøk av Sparta. De er favoritter, men det er aldri walk-over mot Sparta. Uansett, neste lørdag er det første skikkelige toppkamp da Oilers kommer til Jordal til kveldskamp kl. 1830. Det er solgt 2200 billetter allerede. Det bør bli utsolgt. 5420. Men da må Oilers fylle bortefeltet.

En ting som virkelig fungerer er overtallsspillet. På 22 overtall har vi 13 mål. En uttelling på 59% Det er vanvittige tall. I fjor hadde vi 23% og året før 21%. Til sammenligning har Oilers 32% som er bra, mens Storhamar bare har 14%.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 3 Gjest(er)