Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamptråd Lillehamer - VIF torsdag 04.01.24. kl. 1830
#1
Tøff bortekamp som må vinnes for å henge med i kampen om seriemesterskapet. I det minste må 2. plass være målet hvis vi ikke klarer å ta innpå Storhamar. Vi har bare tatt to poeng i de tre siste kampene. Vi må komme på vinnersporet igjen før den veldig viktige kampen hjemme mot Oilers lørdag.

Tabellen  EHL 2023/2024 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com) Vi er ni poeng bak Storhamar, men har en kamp mindre spilt. Vi kommer ikke ajour i antall kamper før tredje siste runde 2. mars hvor kampen Lillehammer-Storhamar ble spilt allerede i oktober som Hockey Classic. Så er det også en viktig kamp i kveld når Oilers på 3. plass tar i mot nettopp serieleder Storhamar. Kan vi håpe på poengdeling der?

Når det gjelder laget så er ikke Tommi Taimi med i kveld. Han kjente på sykdomstegn etter morgentrening. Inn på laget en debutant. Michael Støen som 7. back. Også Semmerud og Mowe er med. De to får nok spille en hel del.

Så skriver klubben i dag: I tillegg er Mark Auk ute til tidligst februar..... 
Det er slik at det er en overgangsfrist satt til 15. februar. Før den tid må klubben bestemme seg for om de skal hente en ny utlending. Gjør de det og Auk blir friskmeldt rundt den dato eller noe senere har vi en utlending for mye. Da må en av sju settes på tribunen. Det er jo også et økonomisk spørsmål. Utlendingene på laget er sikkert lønnsledende. Å ha en sittende på tribunen er ikke gunstig.

PS! Stian Solberg og Gabriel Koch er nå på vei hjem fra U-20 VM. Dessverre tapte Norge for Tyskland i sudden og rykket ned til 1. divisjon. For Stian som kan være med også neste år er det nok ekstra ergelig. VM neste år i Ottawa i Canada. Det har vært massiv interesse rundt Stian som med 25:49 i istid i snitt over 5 kamper er den av alle i hele VM som har spilt mest. Han kan bli draftet til NHL veldig tidlig. Kanskje i første eller andre runde (topp 32 evt topp 64). Jeg tror begge nå kan være aktuelle for A-landslaget. Kanskje allerede til en turnering i Frankrike i februar. Gabriel spilte 23:07 som også er veldig mye. -- I tillegg er Mark Auk ute til tidligst februa
Svar
#2
Jeg har aldri sett så hjemmepartisk dømming noen gang. Eller rævva dømming om du vil.
Vålenga hadde pucken 90% etter spilte 17 minutter av første og dominerte totalt. Dommerne har blåst kun vei, og det er minst 2 utvisninger som er gale.
Som om det ikke var nok, skulle Lillehammer hatt flere utvisninger som det ikke blåses for. Dommerne har med andre ord ødelagt kampen så langt, så får vi se hvordan dette ender.

Det er faan meg helt sykt dårlig dømming, vi får jo på alt.
Vi har hatt ET minutt overtall og en straffe. Lillehammer har vel hatt 20 minutter?

Edit: Ble en klar seier allikevel, og det er fullt fortjent. Lillehammer er det svakeste laget jeg har sett denne sesongen, i denne kampen. Var jo løkka-hockey når det var 5 mot 5.
2 klare utvisninger fikk vi imot, Nielsen og Rokseth. Utenom utvisninga synes jeg Nielsen var meget god idag. Han har noen ekstremt bra pasninger fram i banen som gjør at vi ofte kommer i overtall eller alene med keeper.
Bengtsson vår beste idag. Han har vært veldig god stort sett hele sesongen selvom det starta litt tregt. Veldig trygg og god med puck, og gjør medspillera gode.

Skjønner allikevel ikke endringene som gjøres i alle rekker idag. Røya og Olsen bytta plass i første og andre rekka, Finstad og Thorsen bytta også plass.
Dette skjedde også forrige sesong når det butta imot, så ble det endringer på rekkene.
Til og med i overtall er det gjort endringer. Taimi var syk, men da burde jo Ekelund blitt satt inn der, men det ble Rokseth istedenfor som ikke har veldig mange offensive fibre.

Skal være fornøyd når man vinner, men det er allikevel ting å peke på.
Svar
#3
Sammendrag: Lillehammer - Vålerenga 2-5 (tv2.no)

Over 4000 solgte billetter til kampen mot Oilers lørdag. Et Oilers som tapte 1-4 hjemme mot Storhamar i kveld. Oilers hadde bare 15 skudd på mål der. Kommer med kamptråd fredag ettermiddag.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)