Trådvurdering:
  • 2 stemmer - 4 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rykte og ønsketråd Overgangsvindu vinter 2024
Personlig synes jeg det er bra at det ikke ble en Heggebø. Han er heeelt ok, og kunne nok gjort en jobb i Obos. Noe sier meg dog at Finne var litt spesiell når det kommer til klubbfølelse. Han ble glad i Enga og ga alt for klubben. Ikke like sikker på denne bergenseren.

MEN! Seriøst, nå må det skje noe!
Svar
Hvor lenge har de vært på Marbella? 6 dager?
Var det ikke denne turen de skulle ha inn 3-4 nye fjes ?

Snart må nok haren ut av hatten og kravet senkes nok til at de får napp uten at de går særlig på bekostning av kvalitet. Lettere sagt en gjort.

De bør tenke langsiktig på de unge de har og kortsiktig på de som skal inn nå! Trenger ikke være høyere en obos+ nivå?
Svar
Hva med å undersøke muligheten for å hente Joshua King hjem til Oslo? Det går litt trådt for ham i Fener nå, men gutten har mye fotball igjen i seg. Mer enn nok til et par, tre gode sesonger i toppen av norsk fotball. Kontrakten hans med Fenerbache utløper 30. juni i år.
Svar
(02-24-2024, 08:57 PM)Churchill Skreiv: Hva med å undersøke muligheten for å hente Joshua King hjem til Oslo? Det går litt trådt for ham i Fener nå, men gutten har mye fotball igjen i seg. Mer enn nok til et par, tre gode sesonger i toppen av norsk fotball.

Kunstgress.
Svar
Tåler han det ikke eller liker han det ikke? Jo mer jeg tenker på det, jo bedre ide synes jeg at det er. Vinn-vinn.
Svar
Han har uttalt at han aldri kommer til å spille i Eliteserien igjen, og at årsaken er kunstgress. Tror ikke han nevnte OBOS, men det er sikkert trygt å anta at vi kan tolke den uttalelse utvidende.
Svar
Synd. case closed.
Svar
(02-24-2024, 10:09 PM)Churchill Skreiv: Synd. case closed.
Han sa vel også at den eneste klubben han kunne tenke seg å spille for i Norge er Molde. Da driter vi i han uansett hva som skjer.
Svar
(02-24-2024, 10:40 PM)Wild Touch Skreiv:
(02-24-2024, 10:09 PM)Churchill Skreiv: Synd. case closed.
Han sa vel også at den eneste klubben han kunne tenke seg å spille for i Norge er Molde. Da driter vi i han uansett hva som skjer.

Her er du virkelig nødt til å blande med en annen spiller. King og Molde? Han har spilt for Enga, og har ingen tilknytning til Molde.
Svar
Det stemmer faktisk. Men det var i 2012, og bakgrunnen var at Solskjær var trener i Molde. King hadde Solskjær som juniortrener eller noe og mente han var en toppers trener.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 30 Gjest(er)