Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3. semifinale Oilers-VIF torsdag 04.04.24. kl. 1900
#11
(04-03-2024, 11:53 PM)HaraldsPokal Skreiv:
(04-03-2024, 10:22 PM)sorum2 Skreiv: Vi som har sesongkort fikk en mail vedr rabatt på enkeltbilletter:

Vil også informere om at vår laveste billettpris er 200,- på supporterfeltet, bak mål koster det 270,- og i sving 300,-
Vi har felter som ligger lavere enn f.eks Oilers og Frisk Asker, men vi vet at vår langside ligger høyere. Det er fordi dette er billettene med høyest etterspørsel hos oss.
Men siden vi vet at mange av dere har billetter på nettopp disse feltene øker vi derfor rabattprosent for alle sesongkortholdere fra 10 – 20%. Det gjelder for hele sluttspillet.
------------------------

Jeg har klagd på billettprisene. Også i et innlegg på Twitter hvor flere på kontoret twitret om "alle til Jordal" eller lignende. Jeg skrev: Men hva med prisene ......? Neste kamp på Jordal fikk jeg en kommentar på at de hadde de fått med seg at jeg klagde...

Når får de ikke gjort noe med prisene inn mot lørdagen. Men blir det en kamp 6 i Jordal neste onsdag kan de gjøre som i den siste kampen mot Stjernen. Da kostet alle billettene 200 kr.

PS! Salget inn mot lørdag ser merkbart bedre ut enn det gjorde tre dager før kampen i går. Vinner vi i Stavanger torsdag tror jeg på opp mot 5000 lørdag.


Ja, det er mange som har klagd på prisene i sosiale medier og tagga både Kyrre og Glenn. De er også kontaktet direkte. Så de har åpenbart fått med seg den massive misnøyen. 

Bør bli mange på lørdag uansett, ja. Lov å håpe på en ny ordning med breddefeltene 206 & 207 bak mål, samt 211 til neste sesong? På Hamar feks blir så og si samtlige sponsorbilletter benyttet, mens på Jordal er gjerne 211 halvfullt. Jeg forstår at disse sponsorene sikkert har billetter inkludert i avtalen og at plassen sånn sett allerede er betalt, men kunne man ikke heller hatt en ordning hvor de måtte løse inn denne billetten innen 1-2 dager før kampstart? 

På den måten kunne klubben tjent mer penger, og det ville sett mye bedre ut med et fullt Jordal som faktisk er fullt (ikke bare på papiret). 

En bedre ordning for resale av billetter, og et bedre billettsystem. Ticketco er utrolig lite brukervennlig til å være i 2024 - du har intet mindre enn 24 (!) alternativer i menyen til høyre når du skal kjøpe billetter. Selv landslagets elendige system (se her) er jo lettere å forstå og mye mer oversiktlig, her kan du faktisk navigere deg bortover fra felt til felt. Noe som ikke er mulig i Ticketco. Dessuten er det helt 18 pil og bue at de ikke har mulighet til å legge inn Obos-prisen som et eget alternativ, når de har lagt inn 100 andre alternativer. Selv SIL kan det i appen sin. 

En annen ting er en bedre ordning i kioskene; mulighet for kjappere betjening av kunder på et vis, og mer utvalg av mat. Bedre og mer variert utvalg i supportersjappa - stort sett gått i det samme siden de åpna den.

Ble veldig off-topic...

Hvis Vålerenga virkelig skal være "klubben for alle" og "arbeiderklubben i fra Oslo Øst" må billettprisene ned. Om ikke blir det for ofte glissent på tribunene og de som kommer er ikke representative for bredden av oss supportere. En konsekvens at for mange av de som kommer sitter på ræva, klapper lite, synger nesten aldri. Da blir det jevnt over mindre engasjement og stemning.
Svar
#12
Imponert over Stian Solberg,tøff og uredd tross sin unge alder.Prøver ihvertfall å få til noe!
Svar
#13
(04-04-2024, 08:25 PM)Ingar Skreiv: Imponert over Stian Solberg,tøff og uredd tross sin unge alder.Prøver ihvertfall å få til noe!

Han er rett og slett outstanding selvom han gjør enkelte feil.
Nå dytta dem jo opp Sander i 2.rekka og ødela den rekka totalt. Jeg må bare beklage at jeg sipper sånn over Sander, men han er langt under middels god og bør ikke være i troppen en gang. Allikevel dukker han opp "overalt" og den rekka han havner i, blir så dårlig og spiller i praksis med en mindre.
Har faktisk sett enkelte kamper i reprise, og jeg følger spesielt med Sander (at jeg gidder), og det er ganske hårreisende hvor mye mangler han har. Dårlig med puck, enda verre uten puck. Deltar ikke i spillet og er stort sett alltid feilplassert. Bare legg merke til han når vi er under press. Han vet ikke hvor han skal stå, eller flytte seg. Da er det ikke rart man blir pressa bakover.
Torrisen er en langt bedre spiller, så det hele er bare merkelig.

Dagens rant rundt Sander er herved levert, sorry.

En annen ting jeg legger merke til, er når pucken er i "fri flyt", altså når den er spilt fra kølle og på vei "et eller annet sted", kan du banne på at våre menn følger puckbanen og kommer 99% av gangene for seint inn i duellen når motstander skjærer over banen for å ta raskeste vei. Det ser helt løk ut. Akkurat som barnehockey hvor alle følger puckbanen.
Vi kommer derfor for seint inn i alle dueller, om det i det hele tatt blir dueller. Pucken har som regel forlatt kølla til motstander lenge før vi "er der".

Overtallsspillet har jo vært ok idag, men vi blir som regel skjøvet ut og rundt i vanta om vi kommer oss over redline.
Bare se på Oilers, som angriper og kommer inn fra midten med fart og puck, så er vi lempende i rundtvantet, halsende etter i puckbanen og gjerne tryner i rundtvantet samtidig.
Jeg tror aldri jeg har sett oss så taktisk dårlige, og det er skremmende.

Det blir bare mer og mer flaut detta. Som Folle sa, "Hvem er det som skal gjøre det for Vålenga?". Svaret er INGEN.
At duste Myrvold forsøker å svare ved å pirke på Folle om at han ikke har peiling, viser bare hvor tosk han er. Alle ser jo nå at vi ikke har en sjanse å slå ut Oilers.
Vi vant forrige kamp, men det var ikke fordi vi var gode. Kokkoskamp som vi var heldige og vant.
Se bare på skuddstatistikken over disse 3 kampene, vi blir pissa på Sad
Svar
#14
Vi er ikke i nærheten, blir antageligvis ikke 7 kamper dette.
Svar
#15
Flaut. Vi blir rundspilt i stort sett alle spillets faser.

Status etter tre kamper:
VIF - Stavanger 3-9
Skudd: 83 - 123

Det ene av våre tre mål var altså et selvmål. Ser vi bort ifra selvmålet, har vi scoret to mål på 83 skudd. Ingenting, jeg gjentar, absolutt ingenting tyder på at vi skal klare dette nå. Vi var middelmådige i kamp 1 og kamp 3. Vi var noe bedre i kamp 2, men svært mye slurv og tilfeldigheter hos begge lag. Virker ikke som om trenerteamet har noen klar plan eller strategi, og samspillet ute på isen er under enhver kritikk.

Og til neste sesong håper jeg vi får inn en klassekeeper som kan utfordre Breivold.
Svar
#16
Var ikke uenig når de lot Tobbe gå, for å få inn mer fart i laget, men der tok jeg helt feil, Tobbe burde fått minst et år til, og har bare blitt bedre og bedre for Frisk denne sesongen.
Vi ser litt små og veike ut, og burde ha betalt mer for å beholde Martinsen.
Våre kjøp... er det egentlig noen gode kjøp i det hele tatt? De funker åpenbart ikke særlig godt hos oss, selv om har hatt bra sesonger i andre klubber året før.

Vi må ha en ny keeper som kan konkurrere med Tuben.

Føler likevel at vi på papiret skal være et bra lag... da må vel Andersson ut om en uke el to!

Ny kamp lørdag og da med mere folk... får håpe litt mer trøkk kan få liv i gutta, men som Folle sa,,,, hvem skal gjøre det?!
Svar
#17
(04-04-2024, 09:15 PM)Wild Touch Skreiv: Vi er ikke i nærheten,  blir antageligvis ikke 7 kamper dette.

Hadde håp om 6 kamper, da har vi litt ære i behold. Det er jeg usikker på om vi får slik vi fremstår nå..? Men som flere her skriver er det gjennomgående sett over alle tre kampene; vi henger stort sett i taua. Når rasjonalitet og realisme banker på døra ser vi mot slutten av en lang sesong med slitasje at det med bredde i stallen og skadesituasjon (som alltid i intens toppidrett) begynner å avgjøre. Vi bærer dessverre preg av det. Og de ser ut som om vi nok mangler en knapp håndfull flere sluttspillshelter som kan stå fram og avgjøre. I øyeblikket er vi helt avhengige av et par nøkkelspiller, mye stang inn, og at særlig Tuben må holde et nivå langt over forventning for en fortsatt ung keeper hver eneste kamp.
Svar
#18
Nok en nitrist bortekamp. Flaut. Ser ikke ut som spillerne har troen i det hele tatt.

Treneren åpenbart en del av problemet, men fy fader må være frustrende å se hvordan egne spillere seiler rundt utpå der. Så ikke veldig fornøyd ut i intervjuet etter kamp…

Var dette det siste vi så av Mika Partanen i blå drakt? Mye som tyder på det dessverre. Nå har ikke Partanen vært spesielt god i denne serien, men han har i alle fall en evne til å putte innimellom. Nå står vi i fare å fullføre sesongen uten Partanen, Mingoia og Finstad. Tunge tap.

Hvor skal målene komme fra? I den forbindelse, har noen sett Thomas Olsen? Kunne forsåvidt nevnt så og si hele laget her, men Olsen har jo en spillestil som skulle tilsi at han er en faktor i sluttspillshockey. Nå er han knapt synlig.

Selv om Tuben skulle hatt de to første målene til Oilers får han ikke mye hjelp. Se på arbeidsforholdene han har i motsetning til Holm på den andre siden. God utsikt, ingen fra VIF som klarer eller vil (nok) inn i dritten. Skal gjøre vondt å forsvare egen kasse eller stå foran motstanders keeper. Ser ikke ut som vi er villige til å betale den prisen.

Vi ser altså så treige ut. Rekker ikke frem i forecheckingen. Lite fart gjennom midtsonen og inn i offensiv sone. Og kommer vi først inn er vi jo softe som smør, hvilket også Hoff «bekreftet» etter matchen.

Kunne sikkert skrevet lange avhandlinger om mangler i spillet til VIF, men det ville tatt for lang tid…

Det blir mye negativt på en kveld som dette, men den gode nyheten er at det deles ikke ut stilpoeng i sluttspillet og muligheten for å slå tilbake kommer allerede på lørdag. Vinn den så får vi i alle fall en ekstra hjemmekamp og noen kroner i kassa. Det får vi bruk for neste sesong for å si det sånn.

Honnør til Solberg som selv om han gjør en del feil virkelig tar for seg og ser ut som han bryr seg. Synd vi sannsynlig mister han neste sesong. Honnør til Didrik også. Står ikke på innsatsen hans i alle fall.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 1 Gjest(er)