• 4
  • 5
Raufoss - Vålerenga, lørdag 6. april kl. 16:00
#31
(04-06-2024, 05:19 PM)Flemmern Skreiv: Nå må dem bytte ut Ambina. Han er en vandrende katastrofe der ute og gjør ingenting riktig.
Du verden så treg han er med og uten ball.

Bjørdal er ikke bedre, ett utrolig antall enkle ballmiss.

Dette er som å se fjorårsesongen på nytt, takler ikke press i det hele tatt, nedsnødde ballmiss og usikkerhet preger hele laget.
Hu som er psykisk trener håper jeg ikke har en god lønn
Svar
#32

(04-06-2024, 05:29 PM)KampenUltras Skreiv:

Bjørdal legger iallefall ned en innsats, det kan vi ikke si om Ambina. Han er jo det nærmeste man kommer Mølby, som bodde i midtsirkel'n.
Svar
#33
(04-06-2024, 05:29 PM)Flemmern Skreiv: Dem tar ikke av Ambina? Hva faan er det de ikke ser? Når Raufoss har kommet høyere i banen, tar dem ut kontringsstyrken vår. Herlig taktisk bytte detta ....

Gir null mening å ta av vår raskeste og målfarligste kantspiller når Ambina og Bjørdal er en katastrofe
Der ja, ny miss av Ambina
Svar
#34
Katastrofal 2.omgang, skjønner ikke hva som skjer... eller jeg vet jo hva som skjer, og det er at vi slipper inn etter 88 minutter og jager et vinnermål uten å lykkes
Svar
#35
Er jo ett helt totalt forandret lag etter pause, nå er overnervøse, parkerer bussen, slipper fuckings Raufoss inn i kampen og spiller de gode.
Hva har Bakke sagt i pausen? Hva er planen? Dette her holder ikke
Svar
#36
Kampen ble snudd når Raufoss byttet 4 spillere på kort tid..
Svar
#37
Detta er flaut flaut flaut!!!
Svar
#38
Hva skjer?? Dette er jo skremmende å se på! Forhåpentligvis drar vi hjem denne seieren men her må vi opp flere hakk!!
Svar
#39
Godt å ha Riisnæs tilbake, men Ambina ikke tatt av nå heller enda han er vår verste spiller
Svar
#40
Dette jækla småspillet i forsvar til keeper som flytter seg vekk fra målet og tilbake til forsvarer vil straffe seg