Trådvurdering:
  • 0 stemmer - 0 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lagbygge sesongen 2024/2025
#91
Kenna bekrefter at han forholder seg til kontrakten og tar ett år til i Tyskland. Da kommer han hjem til Norge, og Vålerenga som vi vet (det "visste" vi for så vidt med Bonsa også, så her gjelder det å trå riktig):

https://www.tv2.no/direkte/0nr51/sportsd...7y5V48qcLS
Svar
#92
@flemmern NÅ kan du puste lettet ut! Sander Thoresen er IKKE med videre!
Svar
#93
(05-24-2024, 01:21 PM)Ingar Skreiv: @flemmern NÅ kan du puste lettet ut! Sander Thoresen er IKKE med videre!

Pheew, da slipper man sytinga mi på han iallefall, nydelig.
Sikkert en hyggelig kar, men ikke god nok for et lag som ønsker å vinne.
Svar
#94
Dette beviser også at den oppdaterte spillerstallen på hjemmesidene ikke er til å stole på. Ref Didrik borte, Sander står der..
Svar
#95
Linus Rosdahl med 2-års kontrakt https://www.vif-hockey.no/artikel/4609al...-valerenga
Svar
#96
Fra VårtOslo:

Vålerenga ishockey oppfyller ikke krav om egenkapital. Blir underlagt streng økonomisk handlingsplan
Vålerenga blir kommende sesong underlagt strenge økonomiske krav fra ishockeyforbundet. Daglig leder Jonas Oppøyen mener Vålerenga vil komme seg ut av tvangstrøyen allerede kommende sesong.

– Vi har sett på flere virkemidler for å bedre de økonomiske forholdene i de to øverste divisjonene, og dette er det første steget. Økt egenkapital vil gi klubbene bedre dager og større forutsigbarhet når det gjelder å gjennomføre en sesong, sier leder av lisensutvalget og nestleder i ishockeyforbundet, Lise Kvil Torgersen til NTB.

– Ingen dramatikk
Daglig leder i Vålerenga ishockey, Jonas Oppøyen, sier til VårtOslo at klubben etter to år med kamper i Furuset Forum, og to påfølgende år med korona har hatt små muligheter til å styrke klubbens egenkapital.

Årets sesong, med gode tilskuertall og finaleserie i sluttspillet, gjør likevel at klubben nå ikke er langt unna å oppfylle det nye kravet. Ifølge Oppøyen ligger Vålerengas egenandel nå på 16,8 prosent, mens kravet er 20.

Det betyr at klubben kan komme seg bort fra handlingsplanen den kommende sesongen, anslår den daglige lederen. – Dette er på ingen måte dramatisk for oss. Det at vi nå er underlagt handlingsplan får ikke noe å si for driften av klubben.
Svar
#97
Sikkert mye som kommer til å skje før sesongstart, men hva tenker dere om stallen sålangt? og evt. konkurransesituasjonen i forhold til de andre klubbenes nåværende spillertropper? Hva mangler vi av spillertyper før sessongstart?


Har tro på at de nye importene kan løfte oss, og jeg synes det både fornuftig og riktig at så mange av unggutta får sjansen. Usikker på hva jeg helhetlig tenker om de nye norske spillerne.
Svar
#98
(06-10-2024, 01:19 PM)Perkules Skreiv: Sikkert mye som kommer til å skje før sesongstart, men hva tenker dere om stallen sålangt? og evt. konkurransesituasjonen i forhold til de andre klubbenes nåværende spillertropper? Hva mangler vi av spillertyper før sessongstart?


Har tro på at de nye importene kan løfte oss, og jeg synes det både fornuftig og riktig at så mange av unggutta får sjansen. Usikker på hva jeg helhetlig tenker om de nye norske spillerne.

Vi er svekka fra forrige sesong, det er helt sikkert. I tillegg har vi en aldrende tropp og de fleste blir jo ikke bedre etter passerte 30.
På backsiden er vi ok, men framover må vi ha et par spillere til mener nå jeg.
Svar
#99
Signering idag kl 13!
Svar
Får håpe det er noe mer enn bare en re-signering. Vi trenger noen saftige signeringer for å komme ut i 120 slik at vi ikke får Storhamar og Stavanger foran oss.

Edit: Simen melder at det er en finne som produserer.
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 3 Gjest(er)