Trådvurdering:
  • 4 stemmer - 2 gjennomsnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bakke ut
(04-28-2024, 08:37 PM)idle76 Skreiv:
(04-28-2024, 08:27 PM)PrimeFootballer Skreiv: Bakke må ut og det samme må Jokke. Dette har vært en eneste lang nedoverbakke, siden disse folkene kom til klubben. Hva med Magne Hoseth inn som trener?

Ikke den verste ideen det

Enig i at han også bør stå på listen vår. Spennende valg med solid CV allerede, og var veldig fan av ham når han var med oss..
Svar
Den første som bør ryke i morra er Jokke. Han har feilet totalt. Få inn en nederlandsk eller dansk fotballdirektør, med det sportslige ansvaret, inkludert ansvaret for trenerstaben. Inkludert Bakke.

Ingen DoF i verden vil beholde Bakke med et poengsnitt på 1 (eller er det under nå?).
Svar
(04-28-2024, 08:58 PM)idle76 Skreiv: Den første som bør ryke i morra er Jokke. Han har feilet totalt. Få inn en nederlandsk eller dansk fotballdirektør, med det sportslige ansvaret, inkludert ansvaret for trenerstaben. Inkludert Bakke.

Ingen DoF i verden vil beholde Bakke med et poengsnitt på 1 (eller er det under nå?).

25 seriekamper = 24 poeng. Bakke kan ikke ha styrets tillit med slik måloppnåelse.
Svar
Hvis JJ vil beholde hobben sin, må han sparke Bakke imorra, dra opp 2-3 geni-signeringer til sommern, og mulig få bort f.eks Nordnes. Jeg er helt enig med dem som skriver at det FOR MANGE KOKKER HER!! For spørsmålet er jo; hvem trener Vålerenga??For meg så ser det ut som det er Petter Myhre, og da har jo ikke Bakke noe her å gjøre? Når det er sagt, hvis det ER Petter Myhre som trener klubben, så er det jo han feil, og ikke Bakke sin....... catch 22 dette her.
Svar
Hvorfor skal JJ sparke noen flere nå? Han har hatt det sportslige ansvaret gjennom den perioden vi har styrt med stø kurs mot undergangen. JJ bør følge Bakke ut døren..
Svar
Det er ingen som får sparken, vi får legge skuffelsen bak oss å gjøre oss klar til onsdag.
Svar
(04-28-2024, 09:24 PM)Jocke Skreiv: Hvorfor skal JJ sparke noen flere nå? Han har hatt det sportslige ansvaret gjennom den perioden vi har styrt med stø kurs mot undergangen. JJ bør følge Bakke ut døren..

Hvorfor? Fordi han er "sportsdirektør". Da må man ta de vanskelige valgene, eller gå selv!
Svar
Ja, tja det blir jo som det blir. Ingen blir stilt til ansvar for ræva sportslige resultater i klubben. Jeg er bare så jævla skuffa. Akkurat nå betyr ikke cupkamp på onsdag så mye, vi vinner ikke cupen uansett. Det er seriekamp på Intility til helgen som er viktigst, jakten på 3 poeng på fort Intility mot Bryne i OBOS. Nå blir hver seriekamp en være eller ikke være i toppen av OBOS.
Svar
TV2 ute nå og stiller spørsmål om Bakke er riktig mann - se https://www.tv2.no/video/sport/fotball/d...n/1958786/ Finnes det et styre i VIF? Hvorfor konfronteres ikke de/styreleder? 1 poeng i snitt siden han kom - Bakke, Nordnes og Ingebrigtsen må ut. Er mer usikker på Myhre
Svar
(04-28-2024, 11:20 PM)Paulinho Skreiv: TV2 ute nå og stiller spørsmål om Bakke er riktig mann - se https://www.tv2.no/video/sport/fotball/d...n/1958786/ Finnes det et styre i VIF? Hvorfor konfronteres ikke de/styreleder? 1 poeng i snitt siden han kom - Bakke, Nordnes og Ingebrigtsen må ut. Er mer usikker på Myhre

Ingebrigsten faktisk, han har da ikke vært i klubben på lenge. Han trakk seg for over 2 år siden mister Wink
Svar


Gå til forum:


Bruker(e) som leser denne tråden: 36 Gjest(er)